RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Daniel Pancu (nr. 8 - Terek Grozni)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Discuţii şi informaţii despre fostul idol al tribunelor din Giuleşti...
"Ronaldo" din Giulesti
Cu Petre şi Mărgăritescu în primul "11", Terek Groznîi a pierdut cu Amkar, scor 1-0

Formaţia Terek Groznîi a fost învinsă duminică, în deplasare, de Amkar Perm, scor 1-0, într-o partidă din etapa a 22-a a campionatului Rusiei, informează site-ul oficial al echipei cecene.

Florentin Petre şi Andrei mărgăritescu au fost titulari pentru Terek, dar au fost schimbaţi pe parcursul meciului. Primul a fost înlocuit în minutul 88 cu Gvazava, în timp ce mijlocaşul a fost schimbat în minutul 52 cu Katz. Daniel Pancu nu a fost inclus în lot pentru acest joc.

În urma acestui rezultat, Terek se menţine pe poziţia a 11-a, cu 27 de puncte, după 22 de etape, în timp ce Amkar Perm a urcat pe locul 13, cu 24 de puncte.
Pancu a marcat un gol pentru Terek Groznîi în victoria cu Lovomotiv Moscova, scor 2-1

Atacantul român Daniel Pancu a înscris în minutul 54 al partidei pe care echipa sa, Terek Groznîi, a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, scor 2-1, cu Lokomotiv Moscova, în etapa a 23-a din campionatul Rusiei, informează site-ul clubului.

Gazdele au deschis scorul prin Sadaev (25) şi l-au majorat în minutul 54, în urma golului fostului atacant al Rapidului, ajuns la a 8-a reuşită stagională. Oaspeţii au punctat prin Rodolfo, în minutul 80.

La Terek, Daniel Pancu a fost integralist, în timp ce Florentin Petre a intrat pe teren în minutul 55. La formaţia vizitatoare, Răzvan Cociş a fost folosit în banda dreaptă a apărării şi a evoluat până în minutul 85, când a fost înlocuit.

În urma acestui rezultat, Terek a acumulat 30 de puncte şi a urcat pe locul 9 în clasament, în timp ce Lokomotiv Moscova a coborât pe locul 5, cu 38 de puncte.
Daniel Pancu a fost titular la Terek în meciul câştigat în deplasare cu Kimki, scor 2-1

Mijlocaş român Daniel Pancu a evoluat în primele 67 de minute ale partidei pe care echipa sa, Terek Groznîi, a câştigat-o în deplasare, scor 2-1, cu FC Kimki, în etapa a 24-a din campionatul Rusiei, informează site-ul clubului.

La oaspeţi, fostul jucător al Rapidului şi al lui Beşiktaş, care în acest sezon a marcat de opt ori în competiţia internă, a evoluat până în minutl 67, în timp ce ceilalţi fotbalişti români din lotul grupării cecene, Florentin Petre şi Andrei Mărgăritescu, nu au fost convocaţi.

În urma acestui rezultat, Terek Groznîi a acumulat 33 de puncte şi a urcat pe locul 8 în clasament.
Terek Groznîi-Rostov 1-3, în etapa a 25-a

Jucătorii români Florentin Petre şi Daniel Pancu au evoluat pentru Terek Groznîi în meciul pe care echipa lor l-a pierdut duminică, scor 1-3, în faţa lui Rostov, în etapa a 25-a a primei ligi din Rusia, informează publicaţia Sport Express.

Daniel Pancu a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 45+1, în timp ce Florentin Petre a fost introdus pe teren în minutul 72.

Terek a marcat prin Sadaev (52), iar Rostov, prin Gatskan (12), Pavlenko (18) şi Ahmetovic (44).

După 25 de etape, Terek ocupă locul 9 în campionat, cu 33 de puncte.
ŢSKA Moscova-Terek Groznîi 1-0, într-un meci din etapa a 27-a

Formaţia Terek Groznîi, cu Daniel Pancu pe teren din minutul 65 şi Andrei Mărgăritescu rezervă, a fost învinsă, vineri, scor 0-1, de ŢSKA Moscova, într-un meci din etapa a 27-a a primei ligi din Rusia, informează presa moscovită.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcate de Necid în minutul 3.

Daniel Pancu a început meciul pe banca de rezerve şi a fost introdus pe teren în minutul 65, în locul lui Sadaeva, însă nu a reuşit să îşi creeze ocazii de gol. În schimb, mijlocaşul Andrei Mărgăritescu a fost rezervă tot meciul, în timp ce al treilea român de la Terek, Florentin Petre, nu a fost inclus în lot.

În urma acestui rezultat, ŢSKA Moscova a urcat pe locul 4 în clasament, cu 46 de puncte, în vreme ce Terek se află doar pe 10, cu 33 de puncte.
Daniel Pancu s-a înţeles cu formaţia ŢSKA Sofia pentru un transfer

Mijlocaşul român Daniel Pancu a ajuns la un acord verbal cu oficialii grupării ŢSKA Sofia pentru un transfer, iar în următoarea perioadă se va deplasa în capitala Bulgariei pentru a-şi negocia contractul, a declarat, luni, agentul FIFA, Victor Becali.

"Daniel Pancu s-a înţeles cu ŢSKA şi urmează să mergem în Bulgaria pentru a negocia termenii transferului. Nu pot să dau mai multe detalii deocamdată", a spus Becali.

Pancu (32 de ani) şi-a încheiat la finalul lunii noiembrie contractul cu formaţia rusă Terek Groznîi, la care a evoluat în două sezoane, şi ar putea deveni al doilea jucător din lotul celor de la ŢSKA, după ce Florntin Petre a semnat, săptămâna trecută, un contract valabil un sezon şi jumătate.

Presa bulgară a mai dezvăluit că oficialii din Sofia încearcă să îl transfere şi pe Eugen Trică, însă mutarea nu este posibilă în acest sezon deoarece actualul mijlocaş al Universităţii Craiova s-ar afla la a treia legitimare într-un an competiţional, iar regulamentul nu îi permite.

ŢSKA Sofia ocupă locul secund în clasamentul primei divizii bulgare după finalul turului, cu 31 de puncte, la patru distanţă de liderul Litex Loveci.
Pancu va juca la ŢSKA Sofia până în 2011!

Internaţionalul Daniel Pancu s-a înţeles din toate punctele de vedere cu bulgarii de la ŢSKA Sofia şi în câteva zile va semna un contract valabil până la 30 iunie 2011.

Presa bulgară susţine că mijlocaşul a fost convins în cele din urmă de oficialii din Sofia să evolueze din retur pentru "echipa Armatei", mai ales că va fi coechipier cu Florentin Petre.

"Am discutat de mai multe ori cu ŢSKA Sofia şi pot spune că am ajuns la un acord din toate punctele de vedere. Contractul nu a fost semnat dar este doar o chestiune de zile", a spus agentul Victor Becali, conform topsport.bg

ŢSKA Sofia va fi a 7-a echipă din cariera lui Daniel Pancu, după Politehnica Iaşi, Rapid, Cesena, Beşiktaş, Bursaspor şi Terek Groznîi.
O nouă ţintă pentru Petrescu la Kuban: Daniel Pancu!

Noul antrenor al lui Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, nu are în vederi pentru un eventual transfer doar jucători romîni din Liga I. Conform presei bulgare, fostul tehnician al Unirii Urziceni încearcă să-l aducă sub comanda sa pe Daniel Pancu, aflat în negocieri avansate cu ŢSKA Sofia.

Pancu, recent disponibilizat de Terek Groznîi, are avantajul experienţei trăite în campionatul Rusiei, iar Petrescu intenţionează să o valorifice, oferindu-i un acord valabil un sezon. Pentru a-şi atinge obiectivul impus de conducerea clubului, promovarea în prima ligă, antrenorul îi mai vrea pe Lazăr, Spadacio şi Marius Constantin (Rapid), dar şi pe Galamaz, Bilaşco (Urziceni) sau Zicu (Dinamo).
Pagini: 1 2
URL de referinţă