RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Ştefan Radu (nr. 26 - Lazio Roma)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Discuţii şi informaţii despre fundaşul român ajuns la cea mai extremistă echipă din Italia, la nivel de suporteri...
Stefan Radu cand e rezerva, cand titular. Oricum are timp sa confirme. Ultima etapa a jucat titular
Ştefan Radu, printre cei mai buni oameni ai lui Lazio!

Fundaşul român Ştefan Radu, care a fost integralist la Lazio Roma în meciul remizat, pe teren propriu, scor 1-1, cu US Palermo, a fost, în opinia presei italiene, unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei din capitala Italiei în jocul de duminică.

"Dintre fotbaliştii «biancocelesti» s-a evidenţiat Ştefan Radu : fundaşul român a fost printre cei mai buni de pe teren. În sfârşit s-a văzut fotbalistul Radu din partidele naţionalei de tineret a României. A pornit partida ca fundaş central şi apoi a jucat, în ultimele 20 de minute, pe partea stângă. Ordonat, util şi agresiv. A fost poate cel mai bun joc al lui Radu de când se află în capitala Italiei", informează calciomercato.it, citat de Mediafax.

Sursa citată l-a notat pe fundaşul român cu 7, cea mai mare notă primită de un jucător al gazdelor pentru prestaţia la jocul de duminică, aceeaşi cu a atacantului Zarate.
Fostul dinamovist o salvează pe Lazio de la înfrângere

"Radu MIRACULOS", a notat goal.com după meciul Fiorentina - Lazio Roma, scor 0-0, din etapa a VII-a a campionatului Italiei, în care românul Ştefan Radu a avut o intervenţie salvatoare la un şut al atacantului gazdelor, Alberto Gilardino.

"Radu: excelentă prestaţia sa la «golul fantasmă salvat». Candidează pentru un loc de titular chiar şi când vor reveni Diakite şi Siviglia. Nota 7", menţionează goal.com.

Site-ul citat notează că arbitrul asistent Prondini ar fi trebuit să vadă că a fost gol valabil în minutul 79, când Gilardino a şutat spre poarta echipei Lazio, iar mingea a fost scoasă de Radu din interiorul porţii. "Chiar şi centralul Brighi l-ar fi putut ajuta pe Prondini, având în vedere poziţia bună în care se afla. Probabil puţin repaus îi va prinde bine", adaugă goal.com.

Tehnicianul echipei Fiorentina, Cesare Prandelli, consideră, de asemenea, că a fost un gol valabil la faza respectivă. "Golul lui Gila? Când vezi că doi jucători spun că este gol, e greu să nu crezi asta. Gilardino şi Montolivo erau foarte aproape, picioarele lui Radu erau în interiorul porţii, nu era imposibil de văzut", a spus Prandelli la postul Sky.

AC Fiorentina şi Lazio au remizat, duminică, scor 0-0, în etapa a VII-a a campionatului Italiei. La Fiorentina, Adrian Mutu a evoluat până în minutul 66, în timp ce Ştefan Radu a fost integralist la echipa Lazio.

Agenţia Calciomercato i-a acordat lui Mutu nota 5,5, în timp ce Ştefan Radu a fost notat cu 6,5, intervenţia sa fiind calificată drept "salvatoare".

Fiorentinanews.com, care l-a notat pe Adrian Mutu cu 6, scrie că Gilardino a înscris un gol valabil. "Tot stadionul a văzut golul, cu excepţia brigăzii de arbitri pur şi simplu scandaloasă", menţionează site-ul citat.

Violanews.com scrie că Gilardino a marcat "un gol foarte frumos, pe care doar un arbitru nepotrivit şi un asistent miop nu l-au văzut". Adrian Mutu a fost notat cu 6 de acest site, care menţionează că atacantul român este "în creştere, dar departe de acel Mutu decisiv, admirat la Florenţa".

Agenţia Datasport i-a acordat lui Mutu nota 5,5 şi lui Radu nota 6,5.
Lazio - Sampdoria 1-1 (Matuzalem 42 / Pazzini 40). Ştefan Radu a rămas pe banca de rezerve a gazdelor.
Bari-Lazio 2-0 (Barreto 11, Meggiorini 69). Ştefan Radu a fost integralist la Lazio.
Fundaşul român Ştefan Radu a bifat toate cele 90 de minute ale meciului pierdut de Lazio, pe teren propriu, scor 1-2, în faţa lui AC Milan. Fostul dinamovist a primit un cartonaş galben în prelungirile partidei de pe "Stadio Olimpico". Pentru oaspeţi au marcat Silva (min. 21) şi Pato (min. 35), în timp ce golul formaţiei din capitala Italiei a fost înscris tot de Silva, care a reluat în propria poartă (min. 64).
Datasport.it i-a acordat romanului nota 6, in contextul in care coechipierii sai au primit note intre 4.5 si 6,5, iar sportevai.it l-a notat cu 5,5, prestatiile lazialilor fiind incadrate de site-ul respectiv in intervalul 5-6,5.

Blitzquotidiano.it apreciaza ca Radu a fost printre cei mai slabi jucatori ai formatiei sale, notandu-l cu 5 (note intre 5 si 7 pentru jucatorii formatiei romane). "Fundasul central a «naufragiat» impreuna cu restul defensivei biancoceleste. A avut nevoie sa fie ajutat de coechipierul sau, Siviglia. Radu este foarte deficient in plasament".

In schimb, calciomercato.it l-a notat pe Radu cu 6,5 (note intre 4,5 si 7,5 in echipa sa), laudandu-l: "Confirma forma buna din ultimul timp, este greu de depasit in zona sa de teren".

Tuttomercatoweb.com apreciaza evolutia lui Stefan Radu, caruia i-a acordat nota 6 (in intervalul 4,5-6,5), cu urmatorul comentariu: "Prestatie buna a fundasului roman. Mereu lucid si atent, a facut fata atacurilor lui Pato si Borriello".
Napoli - Lazio 0-0 - La oaspeţi, Ştefan Radu a fost integralist.
Lazio-Bologna 0-0. Ştefan Radu va fi integralist la Lazio şi a primit un galben în minutul 90.
Pagini: 1 2
URL de referinţă