RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Internazionale Milan
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Nerrazzuri, clubul lui Massimo Moratti infiintat in 1908, campioana la zi a Italiei.

Antrenor: Jose Mourinho
Lotul de jucatori:

1 GK Francesco Toldo
2 DF Iván Córdoba
4 DF Javier Zanetti ©
5 MF Dejan Stanković
6 DF Lúcio
7 MF Ricardo Quaresma
8 MF Thiago Motta
9 FW Samuel Eto'o
11 MF Sulley Muntari
12 GK Júlio César
13 DF Maicon
14 MF Patrick Vieira
15 MF Rene Krhin
16 DF Nicolás Burdisso
18 FW David Suazo
19 MF Esteban Cambiasso
21 FW Victor Obinna
22 FW Diego Milito
23 DF Marco Materazzi
24 DF Nelson Rivas
25 DF Walter Samuel
26 DF Cristian Chivu
30 MF Mancini
39 DF Davide Santon
45 FW Mario Balotelli
72 GK Paolo Orlandoni
76 FW Kerlon
FW Marko Arnautović (imprumutat de la Twente)

AndreiDumitrescu

si sa stii ca saptamana asta o sa vina si Wesley Sneijder tot asa imprumut pt un an
Javier Zanetti a jucat ieri al 646-lea meci in tricoul lui Inter

AndreiDumitrescu

Capitanul echipei nationale, Cristi Chivu, nu a fost convocat de Jose Mourinho pentru meciul amical pe care Internazionale Milano il va dsiputa contra echipei nationale a statului Bahrain. Lotul convocat de Mourinho: Toldo, Orlandoni; Cordoba, Zanetti, Lucio, Maicon, Materazzi, Rivas, Samuel, Santon; Stankovic, Quaresma, Muntari, Vieira, Khrin, Obi, Mancini, Crisetig; Eto'o, Milito, Balotelli.
ce tare..amical cu nationala Bahrainului; cati bani si-o lua Inter pentru amicalul asta
Da' Alibec Van Basten unde e? Nu mai este el Zinedine Zidane al nerrazurilor?

AndreiDumitrescu

are putina treaba si nu poate sa ajunga....
Inter se impune la limita în fata Bahrainului în ultimul amical dinaintea startului în Serie A. Singurul gol al partidei a fost reusit de Mancini, in minutul 63. Partida amicala a fost ultima pe care Internazionale a disputat-o inaintea inceperii noului sezon în Serie A, iar Cristian Chivu nu a fost inclus în lot.

AndreiDumitrescu

Julio Baptista ar putea sa ajunga la inter la schimb cu Amantino Mancini

AndreiDumitrescu

Oficialii lui Internazionale Milano, au ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul mijlocasului Wesley Sneijder, scriu italienii. Potrivit site-ului calciomercato.com, cele doua cluburi s-au inteles pentru trecerea mijlocasului olandez la echipa milaneza contra sumei de 15 milioane de euro, iar ca tranzactia sa fie finalizata se mai asteapta acordul jucatorului in varsta de 25 de ani.

AndreiDumitrescu

Football Club Internazionale Milano, mai bine cunoscut ca Inter, este un club de fotbal din Italia, care joacă în Serie A. Echipa a fost fondată pe 9 martie 1908 de către 43 de membri disidenţi de la Milano, club cu care împreună reprezintă capitala Lombardă în fotbal. Echipa poartă clasica cămaşă în dungi verticale albastru negru şi se antrenează în terenurile centrului sportiv "Angelo Moratti" (cunoscut şi ca "La Pinetina") în Appiano Gentile, aproape de Como.
Este actuala echipă campionă din Italia.
Principalele rivale naţionale sunt AC Milan şi Juventus F.C., care constituie axa istorică al fotbalului italian. La nivel internaţional este de semnalat o particulară rivalitate sportivă cu Real Madrid, club cu care Inter are de asemenea excelente relaţii la nivel înalt, şi Valencia club cu care s-a confruntat de multe ori în noul mileniu. În istoria sa a câştigat 16 titluri naţionale, 5 Cupe şi 3 Supercupe ale Italiei, 2 Cupe ale Campionilor, 3 Cupe UEFA şi 2 Cupe Intercontinentale. Aceasta este cea de-a treia cea mai titulată echipă italiană după Juventus Torino şi A.C. Milan atât la nivel naţional cât şi internaţional şi este singura echipa italiană care nu a retrogradat niciodată.
În prezent, Inter este cea de-a treia echipa din Italia ca număr de fani (16%), după Juventus şi Milan, după cum a demonstrat o anchetă efectuată de către compania demoscopică Demos, comandată de ziarul La Repubblica şi publicată pe 24 august 2007. Cifra de afaceri a companiei in sezonul 2006-2007 a urcat la 195,4 milioane €.

AndreiDumitrescu

Atacantul camerunez Samuel Eto'o este cel mai bine platit fotbalist al momentului in fotbalul italian, primind 10.5 milioane euro net pe sezon de la campioana Inter Milano.
Pagini: 1 2
URL de referinţă