RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: RUSIA
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.

AndreiDumitrescu

Dick Advocaat a fost demis duminica seara de la carma echipei Zenit St. Petersburg datorita rezultatelor slabe. In mometul de fata Zenit ocupa locul 7 dupa 17 etape la 10 puncte distanta de liderul Rubin Kazan. Incepand de anul viitor va prelua banca echipei nationale a Belgiei.
Dupa ce au vandut tot ce aveau bun...era de asteptat.
Simpatizez Rubin Kazan de pe acolo, ma uit de cele mai multe ori si la meciuri.
va dati seama Mircea Rednic la cat de cunoscut e ca si combinator, ce va intra el in mafia pariurilor in Rusia, si in liga a 2-a unde cred ca se fac niste manevre uriase. o sa fie strambul in elementul lui la Vladikavkaz

AndreiDumitrescu

KHIMKI - KRYLYA SOVETOV min 42 1-1
Rubin al meu a batut cu 4-0 pe Terek, iar CSKA a luat bataie cu 2-1.

AndreiDumitrescu

plange Fl Petre de ieri incontinuu saracu dupa ce au luat bataie
cica Roberto Mancini ar prelua pe Zenit
(08-17-2009 01:56 PM)Daniel Scris: [ -> ]Rubin al meu a batut cu 4-0 pe Terek, iar CSKA a luat bataie cu 2-1.

Al tau? Bai Abramovic i-ai cumparat si p-astia? Angel
Roman Şaronov, cel mai bun fotbalist din Rusia

Roman Şaronov, jucător la echipa Rubin Kazan, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului coompetiţional 2009 în Rusia.

Roman Şaronov ( 33 de ani) s-a clasat pe primul loc în topul celor mai buni zece jucători din Rusia, publicat de ziarul ''Sport-express'', care apare la Moscova.

Campioana din sezonul trecut, Rubin Kazan, şi-a păstrat titlul şi în ediţia de campionat din acest an, terminând cu 63 de puncte, cu 8 mai multe decât ocupanta poziţiei secunde, Spartak Moscova.
Atacantul lui Rubin Kazan, Alejandro Dominguez, a fost desemnat jucătorul anului 2009

Internaţionalul argentinian al lui Rubin Kazan, Alejandro Dominguez, a fost desemnat, luni, cel mai bun fotbalist din campionatul Rusiei, competiţie pe care echipa sa a câştigat-o în acest sezon pentru a doua oară consecutiv, informează site-ul UEFA.

Vârful sud-american, autorul a 16 goluri în stagiunea recent încheiată, s-a declarat foarte încântat de premiul primit şi a precizat că fiecare dintre coechipierii săi merită distincţia respectivă.

"Este o mare onoare pentru mine faptul că sunt apreciat într-un campionat puternic. În acelaşi timp, cred că toţi colegii mei ar fi fost îndreptăţiţi să câştige acest premiu", a spus Dominguez (28 de ani), care în cariera sa a mai evoluat la formaţii precum River Plate sau Zenit Sankt Petersburg.

De asemenea, titlul pentru cel mai bun antrenor i-a revenit tehnicianului lui Rubin Kazam, Kurban Berdyev.

Campioană a Rusiei pentru al doilea an la rând, gruparea la care în trecut a activat şi mijlocaşul român Gabriel Giurgiu ocupă locul 3 în Grupa F a Ligii Campionilor, având şanse să obţină calificarea în optimile competiţiei, dacă se va impune în ultima etapă pe terenul lui Inter Milano.
URL de referinţă