RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: DIVERSE
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.

AndreiDumitrescu

Curiozitati ale primelor doua etape din Liga I: Timisoara, Steaua si Vaslui, fara victorie dupa meciurile din Europa. Dinamovistii nu au marcat niciun gol in primele doua etape, in aceasta situatie fiind si doua dintre echipele nou-promovate, Astra Ploiesti si Ceahlaul. Steaua, CFR Cluj si Rapid au inscris cate patru goluri in primele doua etape, insa lider este Pandurii, cu doar doua goluri inscrise, cu Astra si Vaslui. FC Brasov si Otelul Galati sunt echipele care nu au primit niciun gol in primele doua partide. Dupa doua etape, nou promovatele au facut cel putin un punct, cazul formatiilor Astra, Ceahlaul si Alba Iulia. International are chiar trei puncte, dupa victoria cu Dinamo. Exclamation
si dupa prima etapa se vorbea ca nu pot face fata in liga 1 cele 4 nou-promovate; iata ca deja au facut puncte si chiar International a batut pe Dinamo la ea acasa; deci nu cred ca se vor face de ras

AndreiDumitrescu

pana nu se termina campionatul nu poti sa stii...

AndreiDumitrescu

Site-ul oficial al Comisiei Centrale a Arbitrilor a anuntat, luni, baremurile finale ale arbitrilor pentru sezonul 2009/2010, un central urmand sa castige 5.340 de lei pentru fiecare partida condusa in Liga I. Indemnizatia fiecarui arbitru asistent la un meci din Liga I este de 3.560 de lei, arbitrul de rezerva are un barem de 1.334 de lei, iar observatorul oficial 1.649 de lei.
Gamebookers.com a devenit noul sponsor oficial al Ligii I

Casa de pariuri online Gamebookers.com va fi din sezonul în curs noul sponsor al Ligii I, urmând ca numele competiţiei să se modifice, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Prima ligă de fotbal se va numi "Liga I - Gamebookers.com" până la finalul sezonului 2009-2010, potrivit contractului semnat între cele două părţi.

Gamebookers.com este marcă a Grupului Party Gaming Ltd., listat la Bursa din Londra.

Casa de pariuri online a intrat pe piaţa românească în urmă cu cinci ani.
URL de referinţă