RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: "Colectia mea"
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3
Salut!

Eu colecţionez cam tot ce se poate cu FC Braşov. Vreau să fac împreună cu nişte prieteni un muzeu al clubului şi avem activitate intensă în perioadă asta. Am văzu mai sus că cineva are o impresionantă colecţie de reviste.

Avid, dacă ai fi drăguţ să-mi faci o listă cu acele reviste în care este menţionată echipa FC Braşov (sau Steagul Roşu cum se numea atunci), ar fi magnific.
Eu Colectionez in special mat. legate de U Craiova si AC Milan, dar si bilete, programe din cupe europene. E foarte bine ca s-a facut un forum si pt colectionarii de mat. sportive. Speram sa putem colabora si sa ne ajutam la complectarea colectiilor.
Cumpar orice material legat de Glasgow Rangers Smile
TEPAR !!!!! Aveti grija ca Vali Munteanu (mess id - vali.mno07) din Galati. I-am trimis de 2 saptamani niste programe si bilete si el nimica, nici nu mai raspunde pe mess. Anuntati va rog lumea daca mai cunoasteti TEPARI !!!
(02-16-2010 08:31 PM)sheva1981 Scris: [ -> ]TEPAR !!!!! Aveti grija ca Vali Munteanu (mess id - vali.mno07) din Galati. I-am trimis de 2 saptamani niste programe si bilete si el nimica, nici nu mai raspunde pe mess. Anuntati va rog lumea daca mai cunoasteti TEPARI !!!

Buna
Nu trimite-ti fara ramburs.Normal ca te fac escrocii! Care sunt din astia abia asteapta.
Vand colectia in format electronic a urmatoarelor publicatii:
-"Gazeta sporturilor" in perioada 1924-1974;
-"Ecoul sportiv" in perioada 1921-1924;
-"Universul Sport" in perioada 1938-1942;
-"Revista Stadion si Sport" in perioada 1947-1993.
Comenzi prin mesaj privat.
Pagini: 1 2 3
URL de referinţă