RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: AS Roma
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Totti rămîne la Roma pînă în 2014

Oficialii capitolini au anunţat astăzi că au parafat prelungrea contractului lui Francesco Totti. Căpitanul romanilor va rămîne pe Olimpico pînă la finalul sezonului 2014. În vîrstă de 33 de ani, Totti şi-ar fi încheiat contractul la finalul acestui an.

Dacă va rămîne la Roma pînă la finalul contractului Totti va doborî un record, urmînd să evolueze pentru echipa capitolină nu mai puţin de 22 de sezoane, exceptînd cele 3 sezoane petrecute la echipa de juniori. Pînă acum, Totti a disputat 430 de partide în tricoul Romei, marcînd de 187 de ori.
Opt suporteri ai lui AS Roma au fost arestaţi la Sofia

Opt fani ai lui AS Roma au fost arestaţi, miercuri seară, la Sofia, după ce au provocat incidente în mijlocul capitalei Bulgariei, înaintea meciului cu ŢSKA Sofia, din ultima etapă a Grupei E a Ligii Europa, informează presa italiană.

Aproximativ 60 de suporteri ai echipei romane au cauzat incidente într-un local din centrul oraşului, la un kilometru de stadionul Naţional din Sofia. Fanii au rupt mesele şi scaunele, dar au şi spart geamurile localului respectiv. De asemenea, aceştia au deteriorat şi mai multe autoturisme aflate în apropierea clubului.

Conform poliţiei, fanii italieni au încercat să-i provoace şi pe suporterii lui ŢSKA, însă aceştia nu au reacţionat. După reţinerea celor 8 susţinători turbulenţi, ceilalţi au fost însoţiţi de forţele de ordine la stadion.

AS Roma, cu Bogdan Lobonţ titular, a învins ŢSKA Sofia, scor 3-0, într-un meci contând pentru ultima etapă a Grupei E din Liga Europa.

Clasament: 1. AS ROMA 13p, 2. FULHAM 11p, 3. FC Basel 9p, 4. ŢSKA Sofia 1p.
da,da, i-am rupt pe sofioti! pe teren, evident!
"Nu e nimic grav"

Absent o perioadă îndelungată din prima echipă a Romei, Francesco Totti s-a reaccidentat duminică, în partida cîştigată de echipa sa în faţa Parmei cu 2-0.

Jucătorul-emblemă al grupării capitoline susţine încă că durerea pe care a resimţit-o la genunchiul drept nu-l va ţine prea mult timp departe de gazon:

"Accidentarea mea nu este serioasă, cred că voi apt de joc după Crăciun", a spus Totti.

Căpitanul Romei se declară mulţumit de faptul că echipa sa a terminat turul Serie A pe locul 4: "Era important să terminăm acolo, în faţă, prima parte a campionatului. Programul ne avantajează, de aceea trebuie să pornim în retu cu acelaşi spirit şi cu aceeaşi încredere."
1.Inter39p
2.Milan31p
3.Juventus30p
4.Roma28p
5.Parma28p
6.Napoli27p
7.Palermo26p
8.Sampdoria25p
9.Bari24p
10.Fiorentina24p

Doar la 2 puncte de Juventus. E foarte bine, avand in vedere inceputul slab de campionat. Daca Totti este apt de joc nu imi fac probleme.
Roma a dat prima lovitură din mercato-ul de iarnă în Italia.Astfel, atacantul lui Bayern Munchen, Luca Toni, va fi noul jucător al Romei. Fotbalistul de 32 de ani va fi împrumutat de bavarezi până-n vară, iar Roma îi va plăti doar jumătate din salariu, respectiv 50%. Principalul argument pentru care atacantul a ales să joace la echipa capitolină este reprezentat de prietenia cu simbolul acesteia, Francesco Totti,iar Gazzetta dello Sport scrie că Toni speră să se refacă cuplul care a adus Italiei titlul mondial în 2006.

Chiar dacă este legat strâns de Totti, Luca Toni mai are un motiv pentru care să plece la Roma. Fiind pe placul lui Claudio Ranieri( "Toni este unul din cei mai mari atacanţi ai lumii"), Toni speră să joace titular şi să prindă, in extremis, un loc în echipa lui Marcelo Lippi pentru Cupa Mondială din Africa de Sud.
"A fost un an cu suişuri şi coborâşuri, cu împliniri, dar şi nerealizari importante. În primul rând nu pot uita cum am ratat participarea alături de Dinamo în UEFA Champions League. M-am accidentat înainte de finalul sezonului la genunchi şi am fost obligat să asist neputincios la neîndeplinirea obiectivului. A urmat o perioadă dură de recuperare şi transferul la AS Roma, un mare pas înainte pentru mine. Am tras din greu, am respectat întocmai programul stabilit de medici şi m-am antrenat cot la cot cu lotul Romei, deoarece am vrut să arăt că merit un loc de titular. Antrenorul Claudio Ranieri a apelat la mine pentru întâlnirea cu TSKA Sofia şi mă bucur că am "închis" poarta. Nu e uşor să aperi 90 de minute după 8 luni de pauză!"
Bogdan Lobont
Luca Toni se transferă la Roma

Internaţionalul italian spune că Olimpico va fi noua sa casă.

Luca Toni s-a săturat de Bayern Munchen. Astfel, el le-a spus unor apropiaţi că intenţionează să se transfere la AS Roma în ianuarie. "Nu mai pot aştepta...Înţelegerea încă nu este parafată. Dorinţa mea este să merg la Roma şi o să ajung acolo în cele din urmă", le-ar fi spus prietenilor atacantul de 32 de ani.

Dacă tranzacţia se face în această săptămână, atunci Toni va fi prezentat la 2 ianuarie, într-o conferinţă de presă.
Totti: "Să vină Toni!"

Francesco Totti, simbolul-căpitan al Romei, a comentat zvonurile despre un transfer la gruparea din capitala Italiei a lui Luca Toni, atacantul aflat în dizgraţie la Bayern Munchen.

"Sunt convins că sefii clubului ne vor ajuta în perioada de mercato, pentru că trebuie să fim cât mai competitivi în Serie A şi în Europa League. Luca Toni este un atacant solid, cu un joc consistent, este un campion mondial. Oricine ar veni, trebuie să fie adus pentru a ne face şi mai puternici", a explicat Totti.
Internaţionalul italian Luca Toni spune că "Olimpico" va fi noua sa casă.

Luca Toni s-a săturat de Bayern Munchen. Astfel, el le-a spus unor apropiaţi că intenţionează să se transfere la AS Roma în ianuarie. "Nu mai pot aştepta...Înţelegerea încă nu este parafată. Dorinţa mea este să merg la Roma şi o să ajung acolo în cele din urmă", le-ar fi spus prietenilor atacantul de 32 de ani. Dacă tranzacţia se face în această săptămână, atunci Toni va fi prezentat la 2 ianuarie, într-o conferinţă de presă.
Luca Toni, coleg cu Bogdan Lobonţ la AS Roma

Atacantul italian al lui Bayern Munchen s-a arătat încrezător în şansele sale de a evolua sub formă de împrumut în următoarele şase luni pentru echipa lui Bogdan Lobonţ, AS Roma, după ce în vară a intrat în dizgraţia oficialilor bavarezi.

"Sper să fiu în vârf de formă timp de şase luni aici, la Roma. Sunt plin de energie, îmi doresc această schimbare şi în final cred că aceasta se va produce. Sunt convins că din 2 ianuarie voi fi la Roma", a spus italianul, fost coleg şi cu Adrian Mutu la Fiorentina.

Toni a fost trecut pe linie moartă de antrenorul lui Bayern, Louis Van Gaal, pentru ultimele patru partide ale bavarezilor din acest an în Bundesliga. Totodată, internaţionalul italian şi-a manifestat de mai multe ori public, dorinţa de a pleca de la echipa germană.
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinţă