RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Romania U21 - Moldova U-21
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Al patrulea meci din preliminarile CE tinere din 2011 din Danemarca.
Accesul la meciul România - Moldova, gratuit pentru elevi şi pensionari

De vineri, se vor pune în vânzare biletele pentru meciul naţionalei de tineret a României cu reprezentativa similară a Moldovei.

Preţul tichetelor este unic - 5 lei pentru tribunele I, II şi 0. De asemenea, elevii şi pensionarii vor avea accesul gratuit la stadion la peluze, cu condiţia să aibă asupra lor carnetele de elevi sau cuponul de pensie. Universitatea Craiova este reprezentată la naţionala de tineret a României, de patru jucători, Silviu Lung Jr., Radu Barbu, Ştefan Bărboianu şi Mihai Costea, toţi având şanse foarte mari să fie titulari în partida cu Moldova. Acesta este primul meci internaţional care se va desfăşura pe Stadionul “Ion Oblemenco” după o pauză de cinci ani.

Partida România - Republica Moldova U 21 este programată pe 8 septembrie, de la ora 20, pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, în cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret, ediţia 2009 - 2011
.
Emil Săndoi i-a chemat la lot pe Bicfalvi şi Chiricheş pentru jocul cu Moldova

Fundaşul echipei naţionale de tineret a României, Cătălin Păun, s-a accidentat, iar selecţionerul Emil Săndoi a decis să-l cheme în locul său pe Vlad Chiricheş, de la Internaţional Curtea de Argeş, în perspectiva partidei cu Republica Moldova, din preliminariile CE din 2011.

De asemenea, Săndoi l-a chemat la naţională şi pe mijlocaşul defensiv al Stelei, Eric Bicfalvi, deşi în urmă cu o zi anunţase că nu se poate baza pe acest jucător pentru că este accidentat. Fotbalistul era apt pentru derby-ul jucat de Steaua pe teren propriu cu Dinamo, dar el nu a putut evolua pentru că nu avea viză medicală.

Naţională U21 a României va juca la data de 8 septembrie împotriva reprezentativei similare a Republicii Moldova, de la ora 20:00, la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco. Partida va conta pentru preliminariile Campionatului European din 2011.
Silviu Lung Jr.: "Sunt sigur că vom obţine un rezultat bun"

Portarul Universităţii Craiova, Silviu Lung Jr., a declarat că naţionala de tineret trebuie să se impună în faţa formaţiei similare a Moldovei şi este convins că suporterii va conduce echipa spre un nou succes: "Va fi un meci greu, dar, dacă ne mobilizăm aşa cum trebuie, sunt sigur că vom obţine un rezultat bun. Cred că publicul ne va duce spre victorie."

România a obţinut trei victorii din tot atâtea partide jucate: Andorra 2-0 (acasă) şi 2-0 (deplasare) şi Insulele Feroe 4-0. Ţara noastră ocupă prima poziţie a clasamentului, cu nouă puncte.

Partida România - Moldova, din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret, ediţia 2009 - 2011, se va disputa pe 8 septembrie, de la ora 20, pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.
Raduta, Barbu si Sburlea, marcatori in jocul-scoala al nationalei de tineret a Romaniei

Antrenorul reprezentativei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi, a condus, miercuri, pe terenul echipei FC Snagov, un meci-scoala intre componentii lotului "tricolor", Lucian Raduta, Radu Barbu si Sabrin Sburlea fiind marcatorii golurilor, primii doi reusind cate o dubla.

Jocul-scoala, desfasurat intre componentii lotului de tineret, a avut doua reprize a cate 35 de minute, antrenorul Emil Sandoi incercand mai multe formule de joc. Toate golurile au fost marcate in partea a doua a jocului, Barbu inscriind doua goluri pentru o echipa, iar Raduta si Sburlea fiind atacantii care au punctat pentru cealalta formatie.

Mijlocasul echipei Steaua, Eric Bicfalvi, revenit dupa o accidentare, a evoluat pe intreaga durata a meciului. La sfarsitul antrenamentului, Bicfalvi a mai ramas alaturi de preparatorul fizic al "tricolorilor", Marian Lupu, pentru cateva exercitii suplimentare.

Sandoi a apelat in a doua parte a jocului si la cinci componenti ai lotului de juniori sub 19 ani, Adrian Stoian, Andrei Sava, Sebastian Mladen, Codrut Cioranu si Cosmin Matei. Stoian a fost cel care a centrat la primul gol al jocului, reusit de fundasul echipei Universitatea Craiova, Radu Barbu.

Meciul a fost arbitrat de Emil Sandoi, el fiind ajutat la una dintre linii de antrenorul de portari Florin Tene. Jocul a fost urmarit din tribune si de componentii lotului sub 19 ani al Romaniei, antrenat de Cristian Sava.

Mijlocasul echipei Steaua, Mihai Onicas, considera ca meciul in compania reprezentativei Moldovei este foarte important pentru nationala de tineret a Romaniei. "Am venit cu zece zile inaintea partidei. Este un meci important, toate sunt asa, avem o sansa foarte mare sa ne calificam la un Campionat European dupa aproape zece ani si speram sa o facem", a spus Onicas.

Atacantul echipei Dinamo, Marius Alexe, apreciaza ca fotbalul din Moldova a crescut mult in ultima perioada. "Este un meci greu. Moldova are o echipa buna. Si la grupele de juniori si la reprezentativa mare sunt destul de buni. Eu sper sa castigam", a spus Alexe.

Atat Onicas cat si Alexe considera ca echipa de seniori a Romaniei are posibilitatea sa reuseasca un rezultat favorabil in meciul din deplasare cu Franta.

Partida Romania - Moldova, din preliminariile Campionatului European de tineret, editia 2009-2011, va avea loc la 8 septembrie, de la ora 20.00, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Echipa de seniori a Romaniei va intalni Franta (5 septembrie, ora 22.00, la Paris) si Austria (9 septembrie, ora 20.45, la Bucuresti), in grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.
Naţionala de tineret a României ajunge duminică în Bănie

Jurnaliştii şi fotoreporterii care doresc să participe la jocul dintre echipele naţionale de tineret ale României şi Moldovei, din preliminariile Campionatul European de Tineret, ediţia 2009 - 2011, ce se va disputa marţi, 8 septembrie 2009, pe Stadionul "Ion Oblomenco" din Craiova, de la ora 20, sunt rugaţi să trimită solicitări de acreditare.

Acestea vor putea fi primite pe adresa de e-mail dan.bargaoanu@frf.ro, sau pe numarul de fax 0251 / 510.135.

Lotul echipei de tineret a României se va deplasa spre Craiova în dimineaţa zilei de duminică, 6 septembrie 2009, urmând să efectueze două antrenamente deschise presei, după cum urmează:

- duminică, 6.09.2009, ora 18;

- luni, 07.09.2009, ora 11.30 - antrenamentul oficial.

Acreditările de presă vor fi remise jurnaliştilor acreditaţi după şedinţa de pregătire de luni, 7 septembrie a. c., ce se va desfăşura pe Stadionul „Ion Oblemenco“. Persoana de legătură din partea FRF pentru reprezentanţii mass-media este Dan Bârgaoanu.
De astăzi, bilete la România - Moldova

României cu reprezentativa similară a Moldovei. Preţul tichetelor este unul convenabil - 5 lei pentru tribunele I, II şi 0, iar acestea se pot procura de la casele de bilete ale Arenei "Ion Oblemenco" şi de la biroul de publicitate al cotidianului "Ediţie Specială", aflat pe strada Sf. Dumitru, nr. 1.

De asemenea, elevii şi pensionarii vor avea accesul gratuit în stadion la peluze, cu condiţia să aibă asupra lor carnetele de elevi, respectiv cuponul de pensie. Universitatea Craiova este reprezentată la naţionala de tineret a României de patru jucători, Silviu Lung Jr., Radu Barbu, Ştefan Bărboianu şi Mihai Costea, trei dintre ei având şanse foarte mari să fie titulari în partida cu Moldova. Acesta este primul meci internaţional care se va desfăşura pe Stadionul "Ion Oblemenco" după o pauză de cinci ani.

Partida România - Republica Moldova U 21 este programată marţi, 8 septembrie, de la ora 20, pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, în cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret, ediţia 2009 - 2011.
Trei antrenamente în Bănie pentru tricolorii mici şi unul pentru moldoveni

Naţionala de tineret a României va ajunge în Bănie, duminică, 6 septembrie, la ora 12, şi se va caza la Hotel Europa. În ceea ce o priveşte pe adversara tricolorilor, selecţionata similară a Moldovei soseşte luni, 7 septembrie, după o escală la Cluj, în jurul orei 4, şi va sta la Hotel EMA WEST.

Tehnicienii celor două selecţionate le-au programat jucătorilor şi câteva şedinţe de pregătire. Astfel, tricolorii mici vor susţine trei antrenamente în Craiova.

Primul se va desfăşura duminică, de la ora 18, pe unul dintre terenurile aflate în Complexul "Ion Oblemenco", cel de-al doilea, antrenamentul oficial, se va derula, luni, de la ora 11.30, pe Stadionul "Ion Oblemenco", iar al treilea va avea loc marţi, de la ora 11.

De altfel, Moldova are programat un singur antrenament oficial, luni, de la ora 20, pe Stadionul "Ion Oblemenco".
Rezultate din Grupa 1 de calificare la Campionatul European, din care face parte şi România

Reprezentativa de tineret a Rusiei s-a impus sâmbătă, scor 4-0, în deplasare, în partida cu echipa similară a Letoniei, din Grupa 1 a preliminariilor Campionatului European din 2011, în care lider este naţionala României, informează UEFA.

Golurile ruşilor, principalii adversari ai României la calificare în play-off, au fost înscrise de Kazura (17-autogol), Yakovlev (28), Ryjov (48) şi Gorbatenko (54).

În celălalt meci din grupă, Feroe a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Moldova. Oaspeţii au deschis scorul prin Sidorenko (24), însă nordicii au revenit prin Jacobsen (36).

Echipa naţională a României, pregătită de Emil Săndoi, rămâne lider, cu 9 puncte din tot atâtea posibile. Clasament: 1. România 9p (8-0), 2. Rusia 6p (8-1), 3. Moldova 4p (2-1), 4. Feroe 4p (2-5), 5. Letonia 3p (4-5), 6. Andorra 0p (0-12).

Următoarea etapă este programată la 8 şi 9 septembrie, atunci când se vor disputa meciurile România-Moldova, Andorra-Rusia şi Feroe-Letonia.
"Suporterii ne dau aripi"

Portarul Universităţii şi al naţionalei de tineret, Silviu Lung, a declarat astăzi că partida cu Moldova nu reprezintă o simplă formalitate: "Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o naţională bună a Moldovei, care stă bine în apărare, dar sperăm să ne facem jocul nostru obişnuit şi să învingem. Generaţia ’88 - ’89 a Moldovei o ştiu de când eram la juniori. Niciodată nu i-am învins la diferenţă mai mare de un gol, au fost întotdeauna meciuri echilibrate. Aleargă foarte mult, se apără foarte bine şi încearcă să puncteze pe contraatac. În fotbalul de astăzi valorile sunt apropiate. O să mai avem o vizionare video a adversarului şi o să ştim tot ce trebuie să facem în meciul de marţi seară."

Silviu Lung a spus că remiza înregistrată de Marica şi compania în Franţa este una importantă şi l-a lăudat pe Dani Coman pentru prestaţia sa: "M-am bucurat foarte mult pentru rezultatul obţinut de România împotriva Franţei, toţi băieţii au muncit foarte mult, iar rezultatul este unul meritoriu. Coman a avut câteva intervenţii de mare portar, îmi place foarte mult de el, i-aş acorda o notă între 9.50 şi 10 pentru evoluţia sa."

Goalkeeperul a făcut un apel la fanii olteni, pe care îi aşteaptă la stadion marţi seară. Lung a afirmat că este esenţial pentru reprezentativa de tineret să se impună în faţa formaţiilor cotate mai slab: "Sperăm să vină cât mai mulţi suporteri pe «Ion Oblemenco» şi să ne încurajeze, fiindcă avem nevoie. Ei ne dau aripi şi trebuie să fie alături de noi. Nu trebuie să ţină cont că Torje joacă la Dinamo, Ochiroşii la Steaua, noi suntem o familie şi trebuie să ne susţină pe toţi. Vrem să câştigăm cât mai multe meciuri în actuala campanie, victorii care să ducă la mult aşteptata calificare. Nu pot să promit că nu o să iau gol, promit să fac tot ce îmi stă în putinţă să nu iau. În ciuda înfrângerii din Feroe, ruşii rămân principalii contracandidaţi, însă calificarea se va obţine câştigând punctele cu echipele mici."
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinţă