RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Tottenham Hotspur FC
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Unul din marile cluburi din Londra, aici discutăm despre el.

Adresa: Bill Nicholson Way, 748 High Road, Tottenham, London N17 0AP
Site oficial: http://www.tottenhamhtospur.com
Site neoficial: http://www.martinjol.com, http://www.tottenhamtrust.com, http://www.topspurs.com, http://www.mehstg.co.uk, http://www.thespursweb.com
E-mail: email@tottenhamhotspur.com
Telefon: +44-870-4205000 2006-07
Fax: +44-836-55005
Data fondării: 05.09.1882
Culori: black-white
Stadion: "White Hart Lane" (36.240)

Campioana Angliei de 2 ori

1951, 1961

8 Cupe FA

1901, 1921, 1961, 1962, 1967, 1981, 1982, 1991

4 Cupe ale Ligii

1971, 1973, 1999, 2008

1 Cupa a cupelor

1963

2 Cupe UEFA

1972, 1982

De 7 ori caştigătoare a Scutului Comunităţii Engleze

1921, 1951, 1961, 1962, 1967, 1981, 1991
Tottenham l-a transferat pe mijlocaşul croat Niko Kranjcar de la Portsmouth

Managerul lui Tottenham Hotspur, Harry Redknapp, a anunţat, marţi, că l-a achiziţionat pe fostul său elev de la Portsmouth, Niko Kranjcar, pentru serviciile căruia formaţia londoneză a plătit în jur de 2,2 milioane de euro, informează Daily Mail.

"Sunt extrem de bucuros de faptul că l-am adus aici pe Niko. Este un jucător fantastic şi, cu siguranţă, ne va ajuta foarte mult în acest sezon", a spus antrenorul lui Spurs.

Internaţionalul croat în vârstă de 25 de ani a efectuat marţi dimineaţă vizita medicală premergătoare transferului său la Tottenham.

Echipa pregătită de Harry Redknapp se afla în căutarea unui mijlocaş de creaţie, după ce conaţionalul lui Kranjcar, Luka Modric, a suferit în etapa precedentă o fractură de peroneu şi va fi indisponibil mai multe săptămâni.

Noua achiziţie a formaţiei din capitala Angliei a debutat în fotbalul profesionist la Dinamo Zagreb, iar în 2006 a fost achiziţionat de Portsmouth pentru aproximativ 5 milioane de euro.
Cudicini va rata restul sezonului din cauza accidentului pe care l-a suferit

Portarul lui Tottenham, Carlo Cudicini, în vârstă de 36 de ani, a fost externat în cursul zilei de vineri, dar nu va mai putea evolua în acest sezon, după ce de curând a suferit un accident de motocicletă, informează ediţia online a BBC.

Cudicini a fost operat după ce a suferit traumatisme puternice la încheietura unei mâini şi la pelvis, iar în perioada următoare se va deplasa cu ajutorul cârjelor. "Cred că nu va mai putea juca în acest sezon. Eu niciodată nu am vrut ca un jucător să conducă o motocicletă. Nici măcar nu ştiam că are una. Nu le dăm voie să facă aşa ceva. Acum sunt sigur că nu se va mai urca pe o motocicletă", a spus antrenorul echipei, Harry Redknapp.

Clubul englez a anunţat într-un comunicat că portarul se poate deplasa cu uşurinţă cu ajutorul cârjelor, iar acesta s-a declarat fericit că poate mişca încheietura. "Chirurgul m-a anunţat că trebuie să mă duc lunar la control din cauza problemelor la pelvis şi peste 11 săptămâni voi putea să merg fără cârje. Am primit multe mesaje de la colegi, de la fanii lui Tottenham şi Chelsea, dar şi de la alţi suporteri. Vreau să le mulţumesc tututor, deoarece susţinerea lor m-a ajutat foarte mult", a spus Cudicini.

Portarul italian a fost transferat în luna ianuarie a acestui an şi a jucat în 8 partide pentru Tottenham, după ce a evoluat timp de aproape zece ani la Chelsea.
Magicianul Defoe a înscris 5 goluri!

Dezastru total pe White Hart Lane pentru Wigan! Tottenham s-a impus cu 9-1, realizînd scorul anului în Premier League!

Nimeni nu se aştepta ca scorul să capete astfel de proporţii, mai ales că pînă la pauză se marcase un singur gol prin Peter Crouch. Defoe avea să devină cel mai mare coşmar al oaspeţilor, reuşind un hattrick în doar 7 minute, timp în care Scharner a punctat şi el pentru Wigan.

Aaron Lennon a marcat golul de 5-1 în minutul 64, după care Defoe a răbufnit din nou, trecîndu-şi numele pe tabelă de încă două ori. Kirkland, autogol, şi Niko Kranjcar au închis tabela în ultimele minute, completînd cea mai neagră zi pentru Wigan de la promovarea în Premier League.
Redknapp consideră că Defoe şi-a asigurat prezenţa în lotul pentru CM 2010

Antrenorul lui Tottenham, Harry Redknapp, a afirmat că atacantul echipei sale, Jermain Defoe, va fi prezent în lotul naţionalei Angliei pentru Campionatul Mondial din 2010, după ce duminică a marcat cinci goluri contra lui Wigan, informează ediţia online a BBC.

Tottenham a câştigat meciul cu 9-1, iar cele cinci goluri marcate de Jermain Defoe reprezintă recordul ultimului deceniu în Premier League, fiind reuşit ultima dată de Alan Shearer, care evolua la Newcastle şi a înscris de cinci ori contra lui Sheffield Wednesday.

"Jermain este un atacant incredibil. Wayne Rooney este fantastic, un jucător complet, dar Defoe este mai precis în faţa porţii. Sunt sigur că va merge la Campionatul Mondial. Fabio Capello a văzut golurile pe care le-a marcat. A devenit mai puternic în acest sezon, iar selecţionerul va fi impresionat şi de forţa sa fizică", a spus Redknapp.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a lipsit la ediţia trecută a CM, după ce Sven-Goran Eriksson l-a preferat pe Theo Walcott.

"Am avut un sentiment ciudat înainte de meci. Adidas mi-a dat o pereche de ghete verzi, le-am probat, dar unul dintre antrenori mi-a spus că nu pot să le port, aşa că le-am schimbat. Am luat unele roz-argintii şi până la urmă am marcat de cinci ori. Mi-ar fi plăcut să reuşesc şi mai multe. Acum este important să nu fiu luat de val", a afirmat Defoe, care şi-a lăudat colegii pentru ajutorul pe care i l-au dat.

Tottenham ocupă locul 4 în Premier League, cu 25 de puncte după 13 etape.
Assou-Ekotto riscă să fie anchetat de poliţie după un conflict cu un suporter

Fundaşul lui Tottenham, Benoît Assou-Ekotto, poate fi anchetat de poliţie din cauza faptului că a avut un conflict cu un fan după ce echipa a pierdut meciul de sâmbătă cu Wolverhampton, informează ediţia online a BBC.

Incidentul s-a petrecut lângă tunelul spre vestiare, la finalul meciului pierdut de Tottenham cu 0-1. Internaţionalul camerunez în vârstă de 25 de ani a fost oprit de către antrenorul secund al echipei, Joe Jordan, iar presa engleză scrie că jucătorul a reacţionat violent după ce a fost jignit.

"Poliţia a început investigaţiile după ce s-a reclamat o agresiune petrecută după meciul de sâmbătă, dar nu s-au operat arestări", a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Suporterul care reclamă că a fost agresat şi-a spus versiunea responsabililor cu securitatea de la stadion, la fel ca şi Jordan şi fundaşul lui Tottenham. Incidentul în care a fost implicat Assou-Ekotto nu a fost înregistrat de camerele televiziunii, dar putea să fie surprins de camerele de supraveghere ale arenei.
Turneu bahic pentru Tottenham

Nu mai puţin de 16 jucători de la echipa engleză de fotbal Tottenham, care au luat parte la un chef în Irlanda, fără să-l informeze pe antrenorul Harry Redknapp, vor fi pedepsiţi 'sever', a anunţat clubul londonez.

"Nu este deloc în regulă, ne vom ocupa. Sever, ne vom ocupa", a ameninţat Redknapp, care vrea să examineze serios rolul căpitanului Robbie Keane în această escapadă.

Acesta a obţinut din partea conducătorilor clubului permisiunea de a-şi duce în Irlanda, patria sa, coechipierii, oficial pentru a juca golf. Dar presa tabloidă a publicat motivul real al acestei călătorii, un turneu de baruri şi cârciumi irlandeze.

Evident, supărarea a izbucnit când Tottenham, locul 5 în campionat, a pierdut, surprinzător, pe teren propriu, în faţa modestei Wolverhampton.
Croatul Modric s-a accidentat din nou

Mijlocaşul croat Luka Modric, revenit în competiţie pe 12 decembrie după mai multe luni de absenţă, nu va putea juca în meciul pe care echipa sa Tottenham îl va disputa sâmbătă, în campionatul Angliei, cu Blackburn, din cauza unei accidentări la gleznă, a anunţat clubul său vineri.

Modric s-a accidentat la gleznă în timpul unui antrenament. Victima unei fracturi de peroneu la sfârşitul lunii august, într-un meci cu Birmingham, croatul revenise în competiţie săptămâna trecută, fără însă să poată împiedica surprinzătoarea înfrângere suferită de echipa sa pe teren propriu în faţa lui Wolverhampton, echipă din coada clasamentului.
Harry Redknapp, urmărit pentru fraudă fiscală

Antrenorul echipei Tottenham Hotspur, Harry Redknapp, face obiectul unei urmăriri judiciare pentru fraudă fiscală, a anunţat ieri clubul englez.

"Harry Redknapp este extrem de surprins şi dezamăgit, după ce a fost informat de fisc în legătură cu intenţia de a declanşa urmărirea judiciară faţă de el, în săptămîna care începe la 11 ianuarie 2010", a declarat avocatul Burton Copeland, într-un comunicat.

Clubul Tottenham şi-a manifestat susţinerea pentru Redknapp în această situaţie "privată, anterioară angajării tehnicianuui de către club şi care nu are nicio legătură cu fotbalul". "Postul său nu este afectat şi are susţinerea totală a clubului", se arată pe site-ul oficial al grupării engleze.
Van Nistelrooy, aproape de Tottenham

Fotbalistul olandez se află în vizorul englezilor de la Tottehnam.

Managerul lui Spurs, Harry Redknapp, şi-ar dori să achiziţioneze trei jucători, în fruntea listei aflându-se olandezul Ruud Van Nistelrooy.

Tottenham, ocupanta locului cinci în Premier League, îşi propune să fie foarte activă în perioada de transferuri de iarnă.

Atacantul clubului Real Madrid, care se reface după o accidentare, are încă cotă în ciuda vârstei sale, 33 de ani.

'Este un mare jucător, care este încă capabil să joace la nivel înalt', a declarat Redknapp, care este interesat şi de un alt jucător olandez, Ryan Babbel.
Pagini: 1 2
URL de referinţă