RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3
Discuţii şi informaţii despre Corbul, venit în Spania, în amintirea legendei Cobra...
Dănciulescu, prezentat oficial la Alicante

"Am venit la Alicante pentru Esteban Vigo şi pentru că vreau să am şansa să joc în Primera Division. Promovarea ar fi la fel de importantă ca şi titlurile câştigate cu Dinamo", a declarat Dănciulescu la conferinţa de prezentare. În jur de 300 de fani spanioli l-au aşteptat pe "goleador rumano" la stadion pentru a-i ura bun venit şi a-i transmite că aşteaptă multe goluri de la el.

Lui Dănciulescu i s-a oferit prima dată tricoul cu numărul 9, pe care la refuzat însă spunând că 9 îi poartă ghinion. A preluat numărul 25 de la portarul Unai Alba, care va avea înscris 13 de acum încolo pe tricou.

http://www.youtube.com/v/rHRngPr4M88

Danciule te asteptam sa vii inapoi acasa. Pana atunci rupe plasele in Segunda
Tiago: Il meditez pe Danciulescu la spaniola

Portughezul spune ca nu vor fi probleme de adaptare pentru fostul golgheter al lui Dinamo si ca il va ajuta pe roman sa invete orasul.

Rep: Salut, Tiago. Felicitari pentru ultimul meci disputat. Ai fost eroul lui Hercules Alicante in meciul cu Betis.
T.G.: A fost o seara deosebita pentru mine, intr-adevar. Nu am reusit multe duble in cariera mea, iar aceasta este si mai importanta pentru ca am castigat meciul cu 3-2, deci golurile mele au fost decisive. La Hercules ma simt apreciat de conducere, iar asta imi ofera multa incredere in joc.

- L-ai mai recunoscut pe Ionel Danciulescu atunci cand a ajuns la Alicante?
- Desigur. Chiar il asteptam. L-am intrebat imediat ce mai e nou la Steaua. Mi-a spus ca a batut-o Dinamo chiar in ultimul meci jucat de el in Romania. Pacat, mai ales pentru suporteri.

- Cum i s-a parut lui Danciu orasul?
- Cred ca i-a placut. Este mult mai mic decat Bucurestiul, deci ar trebui sa-l invete repede. I-am aratat drumul de la stadion spre casa si strazile principale.

- Ii va fi greu sa invete limba spaniola?
- Nu cred. Eu stiam cuvintele de baza si de cand m-am mutat aici am mai invatat, cat sa pot purta o conversatie. Cred ca nici lui nu ii va fi greu pentru ca se aseamana mult si cu limba romana. Pentru inceput, il meditez pentru a-l ajuta sa deprinda cuvintele importante, mai ales ca eu stiu notiunile de baza in limba romana.
Danciu vrea să dea gol pe Camp Nou

Ajuns la Hercules, Dănciulescu ţinteşte promovarea în Primera Division. "Corbul" visează cum este să marchezi în poarta Barcelonei. Departe de ţară şi de familie, ex-stelistul Tiago Gomes îi mai îndulceşte viaţa lui Danciu. Cei doi şi-au luat apartamente în acelaşi bloc şi au de gând să stea în aceeaşi cameră şi în cantonament.

A făcut istorie în campionatul intern, unde a marcat o căruţă de goluri, iar acum a plecat să-şi lase amprenta şi în străinătate.

Deşi evoluează în liga secundă spaniolă, Dănciulescu nu are de gând să rămână prea mult timp prin ligile inferioare. A semnat pe două sezoane cu Hercules, iar din anul doi de contract vrea să joace deja în Primera Division.

"Vreau să dau gol pe Camp Nou şi pe Santiago Bernabeu. Atunci te simţicu adevărat fotbalist, ai o senzaţie extraordinară când le învingi pe Barcelona şi pe Real Madrid. Dar, până atunci, vreau să-mi revin din accidentarea de care sufăr şi să pun umărul la promovarea echipei. Mi-e şi ruşine faţă de conducătorii de la Alicante că m-am lovit înainte să apuc să joc pentru echipa lor", a spus Ionel Dănciulescu pentru "Adevărul".

S-a mutat lângă Tiago
Fostul decar al lui Dinamo îşi împarte timpul liber în compania unui jucător care a trecut pe la Steaua. "Sunt prieten cu Tiago Gomes, chiar ­m-am şi mutat în acelaşi bloc cu el. Patronul de la echipa noastră deţine şi un complex de apartamente", a adăugat jucătorul de 32 de ani, care îşi aşteaptă soţia, Mihaela, să i se alăture în Spania.

"Deocamdată stau singur, dar, în curând, va veni şi soţia mea aici. S-ar putea ca fiica, Diana, să rămână la bunici, pentru că este legată de şcoală. Nimic nu e sigur, să vedem…", a mai afirmat Danciu.

Vrea să prindă top trei
"Am doi ani de contract cu Hercules şi vreau să duc înţelegerea la bun sfârşit. Apoi, ce-o fi, o fi. Eu mi-aş dori să mai joc la Dinamo, să-mi închei cariera acolo, am rămas în relaţii foarte bune cu toată lumea. Plus că trebuie să mai dobor şi nişte recorduri…", a glumit Dănciulescu, referindu-se la topul all-time al marcatorilor din Liga I, unde el ocupă locul patru, cu 187 de goluri marcate.
Dănciulescu, ţinut pe tuşă la Hercules Alicante

Antrenorul echipei Hercules Alicante, Esteban Vigo, a decis să nu-l convoace pe fotbalistul român Ionel Dănciulescu pentru partida de mâine, pe care formaţia sa o va susțţne pe teren propriu, cu începere de la ora 12.00, în compania celor de la Cadiz.

Dănciulescu a participat zilele acestea la antrenamentele grupării din Alicante, însă Vigo a decis să nu-l forţeze pe fotbalistul român, pentru ca accidentarea lui să nu recidiveze, informează adevarul.es.

Este a treia săptămână consecutivă în care fostul atacant al echipei Dinamo Bucureşti rămâne în afara lotului de 18 jucători convocaţi pentru o partidă oficială. Dănciulescu a venit în Spania accidentat, iar debutul său în Segunda Division s-a amânat, probabil, până săptămâna viitoare.
Dănciulescu ar putea debuta pentru Hercules în meciul cu Celta Vigo

Atacantul român, Ionel Dănciulescu, a efectuat o şedinţă normală de pregătire astăzi alături de coechipierii săi şi ar putea debuta pentru Hercules la meciul, de sâmbătă, din deplasare, cu Celta Vigo, conform ADN.es

"Totul este bine, totul merge perfect", a comentat Dănciulescu legat de starea sa fizică la finalul antrenamentului de marţi al echipei din Alicante .

Dănciulescu nu a reuşit încă să evolueze nicio partidă pentru echipa antrenată de Esteban Vigo de trei săptămâni de când a fost transferat la FC Hercules, din cauza unei leziuni musculare pe care a suferit-o în ultimele zile în care a jucat la Dinamo.

Potrivit publicaţiei iberice, Ionel Dănciulescu a participat luni seara, dar şi marţi dimineaţă, normal la programul de pregătire ale echipei şi "nu a efectuat exerciţii speciale pentru recuperare".
Dănciulescu: "Vreau să debutez cât mai repede la Hercules, dar totul depinde de antrenor"

Atacantul român Ionel Dănciulescu a declarat că s-a refăcut după accidentarea suferită înaintea transferului în Spania şi se simte pregătit să debuteze la noua sa formaţie, însă acest lucru se va întâmpla doar atunci când va decide antrenorul Esteban Vigo, informează cotidianul AS.

"Sunt pregătit din toate punctele de vedere şi gata să joc pentru Hercules. Din punct de vedere fizic mai am de lucrat puţin, pentru că nu m-am antrenat normal 8 sau 9 zile, dar îmi voi reveni. Nu mai resimt nicio durere, dar depinde doar de antrenor când mă va folosi. Cert este că vreau să debutez cât mai repede, în meciul cu Celta Vigo dacă se poate", a spus Dănciulescu.

Atacantul român a adăugat că partida cu Celta Vigo va fi una dificilă, dar Hercules trebuie să se impună: "Ştiu că Celta Vigo este o echipă foarte bună şi cu mare tradiţie în Spania. Totuşi, asta nu ne va împiedica să jucăm bine, pentru că avem nevoie de cele 3 puncte puse în joc. Pentru noi, cea mai importantă este victoria".

Dănciulescu a fost transferat de la Dinamo la Hercules Alicante, dar nu a apucat încă să debuteze pentru noua sa echipă din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în ultimele zile pe care le-a petrecut la formaţia din Ştefan cel Mare. Atacantul ar putea debuta în partida cu Celta Vigo, programată sâmbătă, în liga a II-a iberică.
Dănciulescu: "Dinamo are mari şanse să treacă de grupe dacă va învinge pe Panathinaikos"

Fostul atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, luni, că în eventualitatea unei victorii în faţa lui Panathinaikos Atena, în etapa a doua a Grupei F a Ligii Europa, bucureştenii au şanse mari să se califice în primăvara europeană.

"Pe Dinamo o aşteaptă un meci foarte dificil cu Panathinaikos, mai ales că e un impediment că se joacă fără spectatori. Le ţin pumnii băieţilor şi sunt sigur că dacă vor învinge, au mari şanse să se califice în primăvara europeană, mai ales că meciul cu Sturm Graz îl joacă acasă şi mă aştept să ia trei puncte", a spus Dănciulescu.

Partida Dinamo-Panathinaikos Atena, din Grupa F a Ligii Europa, se va disputa joi, de la 22:05.

Fotbalistul a vorbit şi despre parcursul inconstant al echipei din Ştefan cel Mare: "Am auzit că a pierdut iar în campionat, însă nu cred că e vorba de lipsă de concentrare, pur şi simplu s-a întâmplat. Să nu uităm că joacă împotriva unei formaţii, nu joacă singuri, că şi acea echipă vrea să câştige. Nu poţi câştiga mereu. Dinamo rămâne o echipă puternică şi sunt convins că o să-şi revină repede şi o să-şi îndeplinească obiectivele".

Danciulescu susţine că este refăcut sută la sută după accidentare şi speră să debuteze în etapa următoare din Segunda Division, pe teren propriu, cu Elche: "Mă bucur că mi-am revenit complet şi am fost rezervă pentru prima dată de când am ajuns în Spania. A fost decizia antrenorului să nu mă introducă, însă aici nu trebuie să ţi se dea explicaţii de ce nu joci. Concurenţa este mare în atac şi rămâne doar să te pregăteşti şi să îţi aştepţi rândul. În Spania mai sunt multe etape de disputat aşa că este timp să intru şi eu în echipă. Important este că Hercules a câştigat şi suntem acolo sus în clasament. Sper că în meciul cu Elche să debutez. Este un derby local şi contează mult pentru fanii noştri să învingem".

Fostul atacant al lui Dinamo a mai afirmat că s-a acomodat excelent la echipa pregătită de Esteban Vigo: "Mă simt foarte bine, băieţii m-au primit extraordinar, la fel ca şi toţi oamenii de la club. Am primit apartament, maşină, tot. Şi limba am început să o pricep din ce în ce mai bine şi nu sunt probleme de comunicare. Este totul ok, mai trebuie doar să joc".

Dănciulescu a fost transferat de la Dinamo la Hercules Alicante, dar nu a apucat încă să debuteze pentru noua sa echipă din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în ultimele zile pe care le-a petrecut la formaţia din Ştefan cel Mare.
Dănciulescu a debutat pentru Hercules în victoria cu Elche, scor 3-0

Atacantul român Ionel Dănciulescu a fost rezervă pentru Hercules în partida de sâmbătă de pe teren propriu cu Elche, scor 3-0, din etapa a 6-a a ligii secunde, şi a debutat pentru spanioli în repriza secundă, informează presa iberică.

Toate golurile celor de la Hercules în partida cu Elche au fost marcate de Delibasic (22, 44, 78), iar echipa gazdă a evoluat din minutul 80 cu un om mai puţin după eliminarea marcatorului, care s-a bucurat excesiv la ultima reuşită.

Dănciulescu a fost rezervă pentru Hercules şi a intrat pe teren în minutul 70, atunci când l-a înlocuit pe Tote. La gazde a evoluat şi fostul jucător al Stelei, Tiago Gomes, dar acesta a fost înlocuit înainte de pauză.

În urma acestui rezultat, Hercules a urcat pe primul loc în clasamentul ligii secunde, cu 13 puncte. Pe poziţia secundă se află Cartagena, cu 12 puncte, în timp ce pe locul 3 se află Betis Sevilla, cu 10 puncte.
Pagini: 1 2 3
URL de referinţă