RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Romania U21 - Letonia U21
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii despre meciul dintre selecţionatele de tineret ale României şi Letoniei...
Stadionul Gloria din Buzău va găzdui partida dintre România şi Letonia

Federaţia Română de Fotbal a decis ca partida dintre naţionalele U21 ale României şi Letoniei să se dispute la Buzău, iar stadionul din Crâng va găzdui astfel un meci internaţional după o pauză de 25 de ani.

"Ne-am dorit mult să găzduim acest meci şi am discutat despre acest lucru cu Emil Săndoi şi Ionuţ Lupescu, iar acum am primit şi adresa oficială de la FRF. Acest stadion va reveni astfel în circuitul internaţional. Publicul buzoian ştie mult fotbal şi merita să vadă un joc internaţional. Vrem ca acesta să fie un prim pas către găzduirea unui joc al naţionalei de seniori", a declarat preşedintele sportiv al Gloriei Buzău, Dan Tulpan.

Ultimul meci internaţional al unei naţionale pe care l-a găzduit stadionul Gloria din Buzău s-a disputat la data de 31 iulie 1984, între România şi China, amical încheiat cu victoria tricolorilor, scor 1-0.

Partida dintre România şi Letonia din preliminariile pentru Campionatul European din 2011 se va disputa la data de 14 noiembrie. Până atunci tricolorii antrenaţi de Emil Săndoi vor mai evolua în deplasare cu Letonia şi acasă cu Insulele Feroe. În clasament, România ocupă primul loc, cu 12 puncte din tot atâtea posibile, locul secund este ocupat de Rusia cu 9 puncte, în timp ce pe poziţia a treia se află Letonia, cu doar 6 puncte.
URL de referinţă