RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Claudiu Keserü (nr. 11 - FC Nantes-Atlantique)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii despre Keşeru...
Keşeru afirmă că îşi doreşte să revină cât mai repede în prima echipă a lui Nantes

Atacantul român Claudiu Keşeru, care a marcat sâmbătă golul victoriei echipei de rezerve a lui Nantes în meciul cu Blois, scor 1-0, a afirmat într-un interviu că îşi doreşte să revină cât mai repede la prima echipă a clubului, informează publicaţia Presse-Ocean.

"Sunt fericit că am marcat, chiar şi din penalty. Am discutat cu Ronny Rodelin şi, dacă obţinea el lovitura, transformam eu. M-am simţit obosit după acest meci, am alergat mult în prima repriză. În ultimele minute am stat în poartă, deşi acest lucru nu era prevăzut. Bine că am putut să mă odihnesc puţin", a spus Keşeru.

Atacantul a adăugat că a mai luat locul portarului când avea 13 ani, iar atunci a reuşit o pasă decisivă de 80 de metri. "Portarul de rezervă îmi dădea indicaţii, să sar în stânga, în dreapta. I-am şi spus să mă lase să mă concentrez, dar până la urmă m-a sfătuit bine", a mai afirmat jucătorul român.

"În meciul viitor vreau să fiu titular la Nantes. Nu, glumesc. Nu ştiu dacă antrenorul a fost la meci, dar pentru mine a fost mai mult decât un test", a mai declarat atacantul lui FC Nantes.

Fostul internaţional de tineret a revenit la antrenamentele echipei după o pauză de cinci luni. El a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la sfârşitul lunii aprilie, atunci când evolua sub formă de împrumutat la FC Tours.
Keşeru a jucat 12 minute pentru Nantes în partida cu Laval, scor 0-0

Formaţia FC Nantes a remizat, miercuri seară, pe teren propriu, cu Laval, scor 0-0, într-o partidă din etapa a 12-a a ligii secunde franceze, joc în care atacantul român Claudiu Keseru a fost rezervă la gazde şi a intrat pe finalul partidei, informează L'Equipe.

Claudiu Keşeru, care a bifat doar cel de-al treilea joc pentru Nantes de când a revenit după accidentarea care l-a ţinut în afara gazonului aproape 5 luni, a intrat pe teren în minutul 78, atunci când l-a înlocuit pe Vainqueur.

În urma acestui rezultat, FC Nantes a acumulat 23 de puncte şi se menţine pe poziţia a doua a ligii secunde franceze, la 7 puncte în spatele liderului Caen şi la două puncte de ocupanta poziţiei a treia, Le Havre.
Claudiu Keşeru a dat o pasă de gol în partida FC Nantes-Arles, scor 1-0

Atacantul român Claudiu Keşeru a evoluat timp de un sfert de oră pentru FC Nantes, în partida cu Arles, din etapa a 17-a din Ligue 2, şi a pasat decisiv pentru unicul gol partidei, înscris de Darcheville, informează site-ul oficial al "canarilor".

Fostul internaţional de tineret a intrat pe teren în minutul 75, în locul lui Darbion, iar peste 10 minute l-a lansat în careu pe Darcheville, care a reuşit să marcheze unicul gol al meciului. De asemenea, în minutul 80, Keşeru a ratat o mare ocazie de gol.

Revenit pe teren în luna octombrie după o pauză de aproape şase luni, românul a bifat în jocul cu Arles doar a şaptea prezenţă din acest sezon.

În urma acestui succes, FC Nantes a urcat pe locul 5 în clasamentul din Ligue 2, cu 27 de puncte, la doar două distanţă de poziţia a 3-a, care asigură promovarea.
Claudiu Keşeru: "Ambiţia mea este să revin la naţională"

Claudiu Keşeru, revenit la Nantes, după împrumutul la Tours, speră să nu mai aibă ghinion cu accidentările, să joace titular la francezi şi să fie chemat de Lucescu jr la lot. După o perioadă lungă de accidentare, Keşeru a devenit din nou un om de bază la FC Nantes (liga a doua). Una dintre dorinţele sale pentru viitor este să fie antrenat de Viorel Moldovan.

"Cu Mitea şi Keşeru vom avea cea mai tare echipă naţională din lume", declara Mitică Dragomir în urmă cu câţiva ani. Unul dintre ei, Mitea, se antrenează azi prin parcuri şi aşteaptă oferte, iar celălalt, Keşeru, se zbate în necunoscut de ani buni în ligile inferioare ale campionatului francez.

"Am revenit la FC Nantes, după împrumutul la Tours (tot în liga a doua) şi accidentarea teribilă pe care am avut-o la genunchi în urmă cu şase luni. Acum sunt recuperat în totalitate şi sunt bucuros că mi se dă şansă de la meci la meci. La prima echipă a lui Nantes nu am înscris încă, în acest sezon, dar am făcut-o la a doua, care activează în liga a patra. Este la acelaşi nivel cu Liga a II-a de la noi", a spus Claudiu, pentru "Adevărul".

Moldovan: "Keşeru mai are multe de arătat"
Aflat sub contract cu "canarii" pentru încă doi ani, fostul internaţional de tineret a mărturisit că i-ar plăcea să evolueze sub comanda lui Viorel Moldovan, antrenorul lui FC Braşov: "În sezonul trecut am vorbit de mai multe ori cu Vio (nr. Viorel Moldovan) despre un transfer la Vaslui, dar totul a rămas la nivel de discuţie. Mi-ar plăcea să joc sub comanda lui, dar asta nu înseamnă că vreau să mă autopropun la FC Braşov. Poate voi colabora cu el în altă parte". Keşeru speră în continuare că va ajunge din nou să îmbrace tricoul echipei naţionale.

"Sunt conştient că pentru a fi în atenţia selecţionerului trebuie să joc mai mult. Noul antrenor al echipei mi-a promis că îmi va acorda încredere pe viitor. Anul trecut mi-a prins bine împrumutul la Tours. Am marcat aproape meci de meci până să mă accidentez, iar echipa a fost la un pas de a obţine promovarea. Eram pe locul 10 înainte să ajung acolo şi am terminat pe patru", ne-a mărturisit fotbalistul. Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, care l-a avut coleg de echipă pe Claudiu Keşeru la FC Nantes în sezonul 2003-2004, a mărturisit că o revenire pentru atacant în fotbalul românesc ar fi benefică.

"În primul rând este important ca el să joace. A avut o perioadă bună anul trecut la Tours, înainte de a se accidenta. Sunt sigur că are de dat mai multe pentru fotbalul românesc. O revenire în Liga I ar fi o alegere bună. Este un fotbalist inteligent, care nu şi-a spus încă ultimul cuvânt în fotbal. Dacă va veni la Braşov? Vom vedea", ne-a declarat fostul mare atacant român.
Claudiu Keşeru ar putea fi împrumutat de Nantes la Ajaccio

Fostul internaţional român Claudiu Keşeru nu mai doreşte să continue la Nantes, acolo unde este folosit rar de antrenorul Jean-Marc Furlan şi ar putea fi împrumutat pentru a 3-a oară în ultimii doi ani, de această dată cel mai probabil la Ajaccio, informează ediţia on-line a cotidianului L'Equipe.

Atacantul în vârstă de 23 de ani a jucat în doar 9 meciuri pentru formaţia "canarilor" în acest sezon al Ligue 2, adunând 314 minute.

Sursa citată notează că românul este foarte aproape de un transfer la formaţia clasată pe locul 10 în Ligue 2, Ajaccio, iar de serviciile sale se mai interesează şi FC Tours, acolo unde a fost împrumutat în returul sezonului trecut.

Keşeru a mai fost împrumutat de Nantes la Libourne (retur 2007-2008), când a înscris 11 goluri în 17 meciuri, şi Tours (retur 2008-2009), pentru care a marcat de şapte ori în 12 jocuri.

În total, românul are 49 de meciuri şi 18 goluri în eşalonul secund din Franţa, şi alte 60 de prezenţe în Ligue 1, toate pentru Nantes, pentru care a marcat de 11 ori.
URL de referinţă