RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Ştiri Gaz metan Mediaş
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Aici punem toate ştirile despre Gaz metan Mediaş...
Arena din Mediaş, oraş cu 63.000 de locuitori, va ajunge la o capacitate de 7.500 de locuri, lucrările pentru redimensionarea tribunei a II-a .. urmînd să fie demarate în scurt timp. Se va instala, practic, o nouă tribună în spatele micutei tribune aflate in partea dinspre terenul II , pe schelet metalic, după modelul CFR Cluj. În prezent se lucrează la amenajarea terenului sintetic din spatele stadionului. "Se lucrează intens, în scurt timp urmînd să fie întins covorul sintetic", a declarat directorul general, Ioan Horoba.
Markovic, out şi cu Steaua?

Fundaşul Zarko Markovic ar putea rata şi jocul cu Steaua, de peste două săptămâni, după ce nu a fost în teren nici aseară, la Cluj. Fundaşul originar din Serbia a făcut eforturi mari pentru a juca, în etapa precedentă, cu Ceahlăul, dar a forţat prea mult şi a părăsit terenul înainte de pauză.

Accidentarea fotbalistului medieşean s-a agravat, el având o problemă serioasă la metatarsienele piciorului drept. "Mă doare foarte tare piciorul, când calc pe el", afirmă jucătorul.

El a efectuat mai multe analize, săptămâna trecută, inclusiv o rezonanţă magnetică, în urma căreia s-a concluzionat că nu este vorba de vreo fractură a metatarsienelor. "Este vorba despre o accidentare într-o zonă a piciorului care nu poate fi mobilizată în ghips. Aşteptăm rezultatul unei noi radiografii, pentru a vedea dacă ne putem baza pe el, sau nu, pentru meciul cu Steaua", a spus, la rândul său, antrenorul Gazului metan, Cristi Pustai.
Prodan la Tg. Mureş

Atacantul Ciprian Prodan a părăsit Gaz Metan Mediaş şi se antrenează cu FCM Tîrgu Mureş. Jucătorul urmează să semneze un contract pe un an cu echipa din liga secundă. Prodan şi-a încercat norocul, în acestă vară, şi la o formaţie din Azerbadjan, însă nu s-a ajuns la transfer.
Tănase nu-i sperie pe "gazişti"

Meciul cu Steaua, care va avea loc sâmbăta viitoare, la Mediaş, de la ora 20.45, este aşteptat cu sufletul la gură de Alex Muntean, mijlocaşul care a debutat în Liga I în acest sezon.

"Nu-mi vine să cred că jucători pe care îi vedeam anul trecut doar la televizor acum îmi sunt adversari", s-a confesat Muntean.

Acesta ştie că l-ar putea avea ca adversar direct chiar pe Cristi Tănase, noua speranţă a Stelei, dar spune că acest lucru îl ambiţionează. "Îl aştept la Mediaş, dar îl anunţ că nu va fi menajat. Vom lupta până la capăt pentru şansa noastră. Voi încerca să fiu mai bun ca el", spune puştiul descoperit de antrenorul Cristi Pustai la meciurile de fotbal în sală.
Gaz Metan va juca în nocturnă cu Steaua

Gaz Metan va da piept sâmbăta viitoare pe teren propriu cu formaţia lui Gigi Becali, de la ora 20:45. "Ne este frică de acest meci, deoarece Steaua este o formaţie de temut. Zilele viitoare vom stabili şi preţul biletelor cu Steaua", a zis preşedintele Corin Cindrea.

Altfel, fundaşul Zoran Markovici va afla luni dacă poate juca împotriva Stelei. "Dacă nu e apt sută la sută, nu-l voi folosi", a anunţat antrenorul Cristi Pustai.
Cigan semnează azi

Atacantul Cristian Cigan (22 de ani), fost la Dinamo şi Liberty, se antrenează cu Gaz Metan.

Jucătorul va fi testat în următoarele zile, dar sînt şanse mari ca jucătorul să semneze un contract pe cel puţin un an.

Mediaşul are probleme în atac, foştii titulari ieşind din grilă. Ciprian Prodan a plecat deja la Tg. Mureş, iar Boaru nu mai prinde lotul.
"Batem Steaua!"

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira este optimist înaintea meciului de sâmbătă, de pe teren propriu, cu gruparea din Ghencea; Eric pariază "1" solist şi promite că va da gol.

- Eric, cum e, aţi început bine campionatul, apoi aţi gafat-o tocmai cu Ceahlăul, acasă. Ce se întâmplă?
- Ne pare rău foarte mult de înfrângerea cu Ceahlăul. A fost cel mai slab joc al nostru din acest start de sezon. Sunt şi acum supărat că nu am reuşit mai multe în acel meci. I-am cam supărat şi pe suporteri, dar sper să ne luăm revanşa cu Steaua şi să ne ierte. Trebuie să uităm meciul cu Ceahlăul. De fapt, nici nu ne mai gândim la el, ne face rău. Am avut acum o săptămână de pauză să ne pregătim pentru jocul cu Steaua.

- Ce pronostic dai?
- "1" solist, cum altul... Avem mare nevoie de puncte, pentru că altfel mergem în subsolul clasamentului. Nu vrem să mai repetăm greşelile de anul trecut. Întâlnim o echipă foarte bună, dar dacă vom avea o organizare în joc pusă la punct în cele mai mici detalii, vom putea obţine victoria. Nu trebuie să mai ratăm atât. Cu un joc bun am bătut Craiova, aşa că orice este posibil.

- După Steaua, vin şi alte echipe puternice...
- Ne aşteaptă o serie de foc, cu meciuri cu echipe care joacă în cupele europene. Cu echipele mari noi am făcut meciuri bune însă. Acum însă nu ne gândim decât la meciul cu Steaua. Le luăm în ordine. Dacă vom bate Steaua, vom avea un moral bun pentru jocurile ce vor urma.

Nuntă în familia Gazului metan
Preparatorul fizic al grupării medieşene, Bebe Bărbulescu, s-a căsătorit, sâmbătă, în localitatea natală, Măneciu, cu aleasa inimii sale, Andreea. "Petrecerea a avut loc la clubul meu, Sultan, şi a durat două zile şi două nopţi. Am avut foarte mulţi invitaţi. Am fost surprins de faptul că au venit la eveniment toţi cei din staff-ul Gazului metan. Ceremonia a fost una de vis, aşa cum mă aşteptam. Lumea s-a simţit bine, atmosfera a fost senzaţională. Nu mă laud, mi-au spus-o toţi. Era şi timpul să fac acest pas în viaţă, pentru că, pe 12 septembrie, schimb prefixul, fac 40 de ani", a afirmat Bărbulescu.

Pustai, din nou la cursurile Pro
După ce, în urmă cu câteva luni, a încheiat modulul teoretic, tehnicianul Cristi Pustai a participat, săptămâna trecută, la cursurile practice pentru licenţa Pro, care au avut loc la Ploieşti, pe Stadionul "Astra". "Au fost teme extrem de interesante; unul dintre lectori a fost directorul UEFA, Dani Rizer, care a prezentat tema "Metodele de antrenament în atacul poziţional". A fost un curs foarte util", a afirmat Pustai.
"Vrem revanşa cu Steaua"

Internaţionalul de tineret Paul Pîrvulescu afirmă că, la întoarcerea de la lot, îşi doreşte o revanşă în faţa Stelei. Fotbalistul Gazului metan a dezvăluit faptul că, în cantonamentul echipei naţionale de tineret, se tachinează în continuu cu jucătorul echipei din Ghencea, Mihai Onicaş.

"Îmi tot spune că vine la Mediaş cu Steaua să ne bată. I-am zis că nu va avea nicio şansă. Ne dorim foarte mult o victorie contra Stelei. Trebuie să ne luăm revanşa pentru înfrângerea din returul sezonului precedent. De asemenea, e cazul să ne revanşăm şi faţă de suporteri pentru meciul mai puţin reuşit făcut contra Ceahlăului. Ne trebuie o victorie contra Stelei, pentru că altfel ajungem la minus în clasamentul adevărului şi nu e deloc bine. În plus, o victorie contra Stelei ar fi una de moral, ne-ar da încredere pentru jocurile viitoare", a mai declarat Pîrvulescu.
"Partida contra Stelei va fi meciul vieţii mele!"

Fotbalistului de 21 de ani al lui Gaz Metan nu-i vine să creadă că acum un an juca doar futsal şi îi vedea doar la televizor pe stelişti, iar acum va trebui să le facă faţă pe teren.

Fotbalul naşte uneori poveşti incredibile şi oferă oportunităţi greu de imaginat. De asta s-a convins Alex Muntean. Acum un an renunţase la visul de a deveni fotbalist profesionist şi mai bătea mingea doar la fotbal în sală.

Era fan Steaua şi urmărea la televizor toate meciurile "roş-albaştrilor". Norocul său s-a numit Cristi Pustai, care l-a luat de la futsal la Gaz Metan şi i-a oferit posibilitatea de a juca împotriva Stelei.

"Va fi cel mai important meci pentru mine. E cea mai mare echipă pe care am întâlnit-o până acum în toată cariera mea. Niciodată nu m-am gândit că voi juca contra lui Toja sau Andrei Ionescu, jucătorii care îmi plac cel mai mult de la Steaua. Practic, îmi trăiesc visul", spune cu sinceritate tânărul mijlocaş, care apreciază şi noua politică din Ghencea, de a promova tineri.

Copleşit de emoţii, dar nu speriat, Munteanu numără acum zilele până la meciul de sâmbătă.

"Dacă şi jucătorii de 30 de ani au emoţii, eu ce să mai spun? Vor trece însă când va începe meciul. Va fi un joc de totul sau nimic. Cred că şi ei se tem de noi, pentru că sezonul trecut am jucat bine cu echipele mari", spune Alex Muntean, care şi-a dezvăluit şi următoarea ţintă în cariera sa. "Vreau să dau gol cu Steaua şi să fiu chemat la naţionala de tineret. Ar fi fenomenal pentru mine", a conchis Muntean.

2 meciuri a bifat ca titular Alex Muntean în acest sezon, în celelalte trei intrând pe parcurs
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
URL de referinţă