RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: Manchester United
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4

Alyn

6 Noiembrie 1986 - data la care Sir Alex Ferguson a devenit manager la Man United si iata inceputul unui nou thred care va contribui la cresterea forum-ului romaniansoccer.Tongue

PS: intrucat este campanie electorala mi-am permis sa fac si eu promisiunea cu crestereaBig Grin

Palmaresul scotianului la Manchester United:

1294 partide 759 victorii 305 egaluri 230 infrangeri 2336 goluri marcate - 1159 goluri primite

Alyn

Scotianul Darren Fletcher, care a inceput sa fie considerat in actualul sezon ca un jucator esential in angrenajul lui Sir Alex Ferguson, a precizat ca asteapta un succes pe Stamford Bridge.

"Stiu ca nu am castigat in deplasare la ei din 2002 si e cazul sa modificam statistica. Este unul dintre cele mai importante partide ale sezonului. Disputele cu Chelsea sunt in ultimii ani mereu de o importanta speciala in configurarea clasamentului.

Sunt onorat sa fiu privit ca un jucator important, dar nu ma simt diferit. Eu intru in teren cu aceeasi daruire si dorinta de a castiga. Sa particip la un joc in care adversari imi sunt fotbalisti de talie mondiala este ceva special", a afirmat Fletcher.
Nani spune că Ferguson îi critică mai mult pe jucătorii cu experienţă

Mijlocaşul ofensiv al lui Manchester United, Nani, a declarat, într-un interviu pentru un cotidian portughez, că antrenorul Sir Alex Ferguson este unul dintre cei mai duri tehnicieni din fotbal şi niciun jucător nu scapă necriticat, informează Sky Sports.

"Ferguson este un om foarte complicat. Este dur. Totul este bine dacă lucrurile merg cum trebuie. Atunci când se greşeşte, totul se întoarce pe dos. Acum te complimentează şi peste câteva minute te critică foarte rău. Mi se întâmplă de multe ori şi mie. Ţipă şi mă întreabă cum am putut să ratez asemenea ocazie", a spus Nani.

El adăugat că Ferguson îşi critică jucătorii de faţă cu toată lumea. "Nimeni nu scapă, toţi sunt egali. Giggs şi Neville suferă cel mai mult, deoarece ei au cea mai multă experienţă. Peste tot se aud înjurături. Noi suntem concentraţi la campionat şi vrem să câştigăm titlul. Din păcate, eu nu am jucat în meciurile importante cu Liverpool, Manchester City şi Tottenham", a declarat acesta.

"Sunt trist că nu joc mai mult, dar am fost şi accidentat. Lumea se aşteaptă la multe din partea mea şi nu îmi este uşor. Aş vrea să marchez mai multe goluri, să joc mai spectaculos, dar nimeni nu-mi garantează postul de titular. Niciodată nu m-am gândit să plec de la echipă", a mai spus Nani, care în această lună va împlini 23 de ani.
Wayne Rooney vrea să evolueze la Manchester United până la finalul carierei

Atacantul lui Manchester United, Wayne Rooney, a afirmat într-un interviu că vrea să-şi prelungească înţelegerea cu echipa engleză şi să evolueze acolo până la finalul carierei, informează ediţia online a BBC.

Presa engleză a scris că FC Barcelona este interesată de transferul lui Rooney, dar jucătorul spune că este foarte fericit la United. "Nu mă văd plecat de aici. Mai am doi ani de contract, dar sunt sigur că voi negocia prelungirea în următoarele luni", a spus atacantul, care recent a devenit tată.

"Locuim foarte aproape de oraş. La Manchester, am şansa să câştig multe trofee. Chiar dacă eram fanul lui Everton când eram copil, îmi plăcea să mă uit la meciurile lui United. Cred că totul a început în 1994, Eric Cantona era incredibil în acea echipă. Nu avea frică şi acest lucru se vedea şi la televizor. Îmi dau seama cum era să joci împotriva lui. Îmi plăcea cum ataca United, marca de multe ori pe final, lucru care dovedeşte că îşi dorea numai victoria", a adăugat Rooney.

Atacantul englez a mai spus că marii fotbalişti sunt cei care câştigă Campionatul Mondial. "Există fotbalişti de geniu precum George Best şi Ronaldo. Dacă vrei să fii comparat cu astfel de fotbalişti, trebuie să câştigi Mondialul. În ultimii ani Ronaldinho şi Kaka au fost printre cei mai buni. Ca să fac parte din acest grup, trebuie să câştig titlul mondial alături de naţionala Angliei", a explicat acesta.

Wayne Rooney s-a transferat la Manchester United în 2004, de la Everton.
Wayne Rooney ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria Premier League

Fotbalistul echipei Manchester United, Wayne Rooney, ar putea deveni, din 2010, cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League, conducerea clubului la care este legitimat intenţionând să îi ofere un salariu săptămânal de 170.000 de lire sterline, informează News of the World.

Potrivit sursei citate, negocierile dintre Manchester United şi Rooney, în vederea semnării unui nou contract, vor începe în februarie 2010. Oferta de 170.000 de lire sterline pe săptămână a clubului din Manchester va include un câştig săptămânal de 45.000 de lire sterline reprezentând drepturi de imagine.

Conducerea grupării Manchester United vrea ca printr-o ofertă consistentă să îl determine pe Rooney să ignore interesul arătat pentru el de FC Barcelona.

Alyn

Meciuri jucate de Manchester United pe 25 noiembrie:

17partide 8 victorii 4 egaluri 5 infrangeri 25-21 golaveraj

Dintre acestea doar doua jocuri au avut loc in Champions League. Primul in Noiembrie 1998, 3-3 pe Camp Nou cu Barcelona si al doilea, in urma cu un sezon, 0-0 in deplsare cu Villareal
Mai adauga o infrangere azi in fata celor de la Besiktas pe teren propriu Sleepy

Glory Glory Besiktas!

Alyn

(11-26-2009 02:03 AM)Marius_Black Scris: [ -> ]Mai adauga o infrangere azi in fata celor de la Besiktas pe teren propriu Sleepy

Glory Glory Besiktas!

mda, o sa adaugSad
Gary Neville: "Au primit ceea ce meritau!"

Gary Neville, căpitanul lui Manchester United nu a ratat ocazia de a-i lua peste picior pe cei de la Liverpool, după ce "cormoranii" au ratat calificarea în optimile Uefa Champions League.

"Ca un club, primeşti ceea ce meriţi. Noi sîntem unde sîntem pentru că merităm acest lucru, la fel se întîmplă şi cu Liverpool. N-au jucat suficient de bine pentru a rămîne în cursă", a spus Gary Neville, conform The Sun.
Ferguson afirmă că nu este supărat după înfrângerea cu Beşiktaş

Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a afirmat că echipa sa are multe de învăţat după ce a pierdut meciul cu Beşiktaş din Liga Campionilor, scor 0-1, informează site-ul oficial al grupării.

"Sigur că este o dezamăgire că am pierdut, dar am avut ocazia să folosesc mai mulţi tineri. Pot să spun că sunt mulţumit de evoluţia lor. Gabriel Obertan are 20 de ani, Danny Welbeck are 19, Macheda 18. Mi-au demonstrat că au potenţial şi au mult de câştigat pentru că joacă în meciuri atât de importante. Acest club se bazează pe producerea de jucători valoroşi precum ei", a spus Sir Alex Ferguson.

Tehnicianul a adăugat că nu este în totalitate mulţumit de evoluţia arbitrului, deoarece acesta nu a acordat un penalty spre finalul partidei. "Tinerii jucători poate că sunt mai nerăbdători, dar asta nu este vina lor. A fost clar că am avut un penalty neacordat, fundaşul adversarilor nici măcar nu s-a uitat la minge, ci scopul lui a fost să-l blocheze pe Evra", a afirmat antrenorul formaţiei engleze.

Manchester United, care a fost învinsă cu 0-1 de Beşiktaş, nu a mai pierdut în Liga Campionilor pe teren propriu de 23 de partide. AC Milan era ultima echipă care a reuşit să învingă pe Manchester United pe Old Trafford, când în februarie 2005 a câştigat cu 1-0.

Clasamentul Grupei B: 1. Manchester United 10p, 2. Wolfsburg 7p, 3. ŢSKA Moscova 7p, 4. Beşiktaş 4p.
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinţă