RomanianSoccer Forum

Versiunea integrală: US Palermo
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Discuţii şi informaţii...
Delio Rossi spune că nu vrea să-şi fixeze un obiectiv la Palermo

Noul antrenor al lui Palermo, Delio Rossi, club unde activează Dorin Goian şi Cristian Melinte, a afirmat marţi că nu vrea să-şi propună obiective importante, deoarece mai întâi trebuie ca el şi jucătorii să muncească pentru a obţine rezultate bune, informează Gazzetta dello Sport.

"Rezultatele sunt cele care vor vorbi pentru mine. Am venit aici ca să depun o muncă serioasă. Eu sunt obişnuit să vorbesc atunci când realizez ceva. Mai întâi trebuie să ştiu care este adevăratul potenţial al echipei, după care ne gândim la obiective", a spus Delio Rossi.

"Preşedintele Zamparini m-a sunat duminică seară şi m-a întrebat dacă vreau să vin la Palermo. M-am interesat mai bine asupra echipei şi am ajuns la o înţelegere, deoarece eu cred în trei lucruri: muncă, muncă şi muncă. Palermo este un club în creştere, aşa că există entuziasm, dar şi multă presiune", a afirmat acesta, care a adăugat că va asculta opiniile lui Zamparini, dar el va fi cel care va lua deciziile finale.

Delio Rossi a fost numit în funcţie în cursul zilei de luni, în locul lui Walter Zenga, care a fost demis din cauza rezultatelor slabe ale formaţiei.

Palermo este pe locul 12 în Serie A, cu 17 puncte după 13 etape.
URL de referinţă