Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-22-2009, 11:26 AM
Mesaj: #287
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Pleacă Stăncioiu!

Ignorat de Conceicao, portarul e considerat o variantă de rezervă şi de italianul Mandorlini

Goalkeeperul Eduard Stăncioiu (28 de ani) vrea să părăsească gruparea din Gruia. Două au fost momentele care l-au determinat pe portar să se gîndească serios la un nou impuls în cariera sa. Edi a fost dezamăgit de modul în care a fost tratat după partidele cu Rapid şi Astra. În ambele meciuri, fostul jucător al Sportului a intrat în poartă în situaţii dificile pentru echipa sa: în Giuleşti, Nuno Claro s-a accidentat la scorul de 1-1, iar cu Astra portughezul a fost eliminat în minutul 43.

Deşi n-a primit gol, Stăncioiu a fost ţinut pe banca de rezerve la meciurile care au urmat, la Praga, în Europa League, respectiv Universitatea Craiova. Stăncioiu şi-a dorit o discuţie cu cei din conducere pentru a-şi lămuri statutul la CFR, însă a fost ignorat de şefii feroviarilor. Astfel, goalkeeperul e decis să plece în iarnă, o posibilă destinaţie fiind Dinamo.

191 de minute a evoluat Stăncioiu în Liga 1 în acest sezon

Emil Dică resemnat
Mijlocaşul adus de la Rapid în vară va pleca de la Cluj după 6 luni. Lăsat de cele mai multe ori în afara lotului, în mandatul lui Conceicao, Dică nu pare a intra nici în planurile lui Mandorlini. La antrenamente, italianul îl foloseşte pe postul de fundaş dreapta în timpul exerciţiilor tactice. Dică nu a fost nici măcar rezervă la meciul cu Craiova din Cupă.

Datori lui Toma cu 10.000 de euro!
Comisia de Recurs a rejudecat litigiul dintre Dorin Toma şi clubul clujean. Astfel, CFR e obligată să-i plătească fundaşului 10.000 de euro, sumă reprezentînd două rate contractuale. Tot CFR va achita şi cheltuielile de judecată, în valoare de 2.955 de lei. CFR trebuie să achite datoria în termen de 30 de zile, altfel va primi o interdicţie la transferuri.

"Le vom da o lecţie"
Juan Culio a blamat ieşirea lui Mititelu. "Am auzit acele declaraţii urîte ale patronului Craiovei. Nu înţeleg de ce sîntem mereu atacaţi. Arbitrii s-au înşelat şi în defavoarea noastră. Cînd greşesc în favoarea noastră, iese scandal, întotdeauna, dar cînd se întîmplă invers nimeni nu spune nimic. Săptămîna viitoare va veni Craiova la Cluj, în campionat. Le vom da o lecţie", a spus mijlocaşul argentinian.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-22-2009 11:26 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut