Ştiri Poli Timişoara
11-22-2009, 11:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Iancu: "Suntem in fata lui Dinamo si vrem sa ramanem aici"
Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, crede ca banatenii sunt favoriti in fata formatiei Dinamo Bucuresti pentru meciul de luni, din etapa a XIV-a a Ligii I.
Finantatorul gruparii "violete" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca toate rezultatele din acest an recomanda drept favorita echipa de pe malul Begai in fata "cainilor rosii". Iancu vrea ca Timisoara sa ramana inaintea lui Dinamo in clasament si dupa partida. "Sunt rezultate care confirma superioritatea noastra in fata lui Dinamo, in acest sezon. I-am scos din Cupa Romaniei in primavara si am terminat pe locul al doilea campionatul, in fata lor si am mers in preliminariile Ligii Campionilor. Acum suntem in fata lor in clasament si vrem sa ramanem aici. Chiar si rezultatele europene sunt mai bune decat ale lor si consideram ca suntem cotati mai bine decat ei, iar asta ne da tot dreptul sa ne dorim o victorie. Trebuie sa jucam foarte bine si sa le aratam suporterilor ca merita sa vina 30.000 in tribune si sa ne sustina. Cred ca vor fi 25.000 - 26.000 de mii de sustinatori in tribune", a declarat Marian Iancu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Noi am cerut numai sa se respecte regulamentele, nu am ridicat suspiciuni la moralitatea si calitatea brigazii germane. Noi am considerat, insa, ca a fost un motiv pentru care s-a facut degelarea dinainte. Am solicitat sa se aplice regulamentul. Au fost reticenti, au vrut sa aduca si brigazi romanesti, dar noi am fost impotriva. Ne-au sfidat, noi chiar nu am contat atunci cand eu au luat niste hotarari peste capul nostru, hotarand in numele nostru. Noi am stat bine pe pozitii si am fost logici in demersurile noastre. Daca arbitrul e strain si e purtator de ecuson FIFA, nu ma intereseaza. Noi ne ocupam de organizarea acestui eveniment si in acest moment am alte prioritati, nu sa ne gandim la arbitri", a mai spus finantatorul banatean. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut