Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-23-2009, 08:14 PM
Mesaj: #293
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Nuno Claro vinde benzină în Portugalia!

Ca mulţi fotbalişti din lotul CFR-ului, portarul Nuno Claro şi-a investit o parte din banii câştigaţi pe gazon într-o afacere pe care a pornit-o în ţara sa natală.

De mic visa să fie patron. Dar nu orice fel de patron, ci îşi dorea să deţină o benzinărie. Nuno Claro (32 de ani), portarul CFR-ului, şi-a dus la bun sfârşit planul.

Fotbalistul venit la Cluj în 2007 a făcut economii şi a reuşit, după ani de aşteptare, să-şi deschidă o benzinărie în Tondela, oraşul în care s-a născut şi a crescut.

"Poate sună ciudat, dar mi-am dorit mereu o astfel de afacere. Nu a trebuit să stau mult timp să mă gândesc în ce să investesc", le-a spus fotbalistul portughez prietenilor.

Pentru că este departe de casă în cea mai mare perioadă a anului, Nuno a lăsat lucrurile în grija fraţilor săi, care gestionează situaţia la staţia peco. Chiar dacă micuţul orăşel lusitan a fost atins şi el de criza economică mondială, goalkeeper-ul nu se plânge pentru că vânzările la combustibil nu au scăzut deloc.

"Dacă nu se înrăutăţeşte situaţia, la anul vom mai deschide o benzinărie", s-a mai confesat portarul prietenilor săi.

Stabilit la Cluj alături de familie, Nuno Claro duce o viaţă liniştită în Ardeal. La începutul lui martie, a devenit tăticul unui băieţel pe care speră să-l ţină cât poate de departe de fotbal. Dacă nu reuşeşte, Nuno speră ca măcar juniorul să nu-i calce pe urme.

"O să-l las pe Nuno Rafael să-şi aleagă meseria. Nu i-aş sugera să facă fotbal, dar nici nu o să-l împidic să practice acest sport dacă el asta îşi va dori. Oricum, mă voi ruga de el să nu stea în poartă", a mărturisit Nuno Claro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-23-2009 08:14 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut