Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-28-2009, 01:20 PM
Mesaj: #303
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Zero absolut!

"Vişiniii" n-au reuşit nici un şut pe cadrul porţii împotriva Vasluiului şi au avut o singură ocazie, nefructificată

La primul meci de campionat cu italianul Mandorlini pe bancă, "vişiniii" au înregistrat la Vaslui un nou record negativ. În 90 de minute, CFR a expediat spre poarta lui Hăisan doar 6 şuturi: 2 din acţiune, 3 din fază fixă indirectă şi unul din fază fixă directă, însă toate în afara cadrului porţii! Un bilanţ greu de digerat şi pentru cei mai optimişti fani din Gruia.

Oboseala e de vină
Schimbarea radicală a metodei de pregătire, cu şedinţe de antrenament cu intensitate sportită faţă de "perioada" Conceicao, şi de lungă durată, specificie şcolii italiene, a debusolat "Squadra" lui Mandorlini. "Pentru toată lumea este o schimbare de 180 de grade. Ne confruntăm cu alt tip de antrenamente, mult mai lungi, un alt sistem tactic şi scheme de joc. Probabil că şi oboseala şi-a spus cuvîntul contra Vasluiului", a spus unul din jucători, sub protecţia anonimatului. Un antrenament sub comanda lui Mandorlini durează două ore şi jumătate!

Ineficienţă la mijloc
Absenţele mijlocaşilor Gabi Mureşan şi Sixto Peralta, ambii accidentaţi, au contat decisiv la înfrîngere. Argentinianul Juan Culio a reuşit doar 15 pase, dar a pierdut tot atîtea baloane la mijlocul terenului şi a expediat un singur şut din acţiune la poartă. De altfel, majoritatea acţiunilor ofensive ale clujenilor au fost purtate pe partea dreaptă pe relaţia Tony-Dani-Dubarbier, ultimul reuşind o singură centrare utilă în faţa porţii.

Ioan Andone a remarcat după meciul cu Vasluiul că după plecarea lui Eugen Trică, la CFR se simte absenţa unui specialist la fazele fixe şi a unui responsabil cu pasele decisive. "Trică era liderul din teren, un jucător care făcea diferenţa. A şi reuşit goluri multe în anul cînd am cucerit eventul", a spus Andone. Cel mai eficient jucător al lui Mandorlini în meciul cu FC Vaslui a fost portughezul Dani, care a avut 35 de pase reuşite, 17 intercepţii, 6 schimbări de ritm, dar şi 22 de mingi pierdute.

Tony, suspendat cu Craiova!
Fundaşul dreapta al "vişiniilor" a primit al patrulea cartonaş galben, în meciul cu FC Vaslui, şi nu va putea juca, sîmbătă, împotriva Universităţii Craiova. În aceste condiţii, Mandorlinii va fi nevoit să joace cu Panin pe dreapta, în timp ce brazilianul Edimar va evolua fundaş stînga. De asemnea, atacantul Lacina Traore va lipsi şi el cu Craiova, ivorianul mai avînd o etapă de suspendare, în urma eliminării directe din meciul de cupă, din Bănie.

17 mingi pierdute a avut Yssouf Kone în atac şi tot atîtea pase reuşite, la primul său meci oficial după două luni de absenţă

25 de mingi pierdute în apărare, 27 de pase reuşite şi 18 intercepţii a înregistrat Tony cu FC Vaslui

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-28-2009 01:20 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut