Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-28-2009, 01:34 PM
Mesaj: #305
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Eugen Trică: "Ioan Andone trebuia să rămînă"

Eugen Trică se întoarce la Cluj din postura de adversar. Mijlocaşul crede că Arpad Paszkany a greşit cînd l-a înlăturat pe tehnicianul care a cîştigat eventul

Eugen Trică a revenit la antrenamentele Universităţii Craiova şi va putea juca sîmbătă împotriva fostei sale echipe. Golgeter în anul în care CFR a cucerit eventul, Trică sugerează că declinul clujenilor a început după demiterea lui Andone. "Cred că a fost o premieră în fotbalul românesc: antrenorul care a cîştigat tot în România să fie demis fără să i se dea şansa să stea pe bancă în Champions League. Poate că asta a fost o greşeală a celor de la Cluj. Ando trebuia să rămînă", a spus Trică.

Olteanul e convins că va avea partea de un meci special la Cluj. "Nu mai contează acum de ce am plecat. A zis-o domnul Mureşan într-un interviu. Voiam să mai joc doi ani, iar acolo parcă nu se mai putea. Îmi scot pălăria în faţa suporterilor clujeni şi a oamenilor deosebiţi de la Cluj. E un meci special. Voi juca împotriva foştilor mei colegi, alături de care am avut atîtea succese în ultimul timp. Îi avertizez însă, dacă o să am posibilitatea o să marchez", a ameninţat mijlocaşul de 33 de ani.

Îl recomandă pe Dică
Trică ştie cine va putea să rezolve problemele CFR-ului din linia mediană. "Să-l ia pe Nicolae Dică. Nu ştiu care e situaţia lui contractuală, cu cei de la Catania şi Iraklis. Dar, CFR are nevoie de Dică, iar Dică are nevoie de CFR. Un transfer la Cluj l-ar readuce în atenţia selecţionerului", a declarat Trică.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-28-2009 01:34 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut