Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-28-2009, 02:12 PM
Mesaj: #306
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Mandorlini aşteaptă o îmbunătăţire a jocului în partida cu Universitatea Craiova

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat vineri că, după două săptămâni de muncă la echipă, aşteaptă ca jocul elevilor săi din partida cu Universitatea Craiova să să se îmbunătăţească faţă de meciurile anterioare.

"Este un meci important pe care trebuie să-l câştigăm. Având în vedere că lucrez de ceva timp cu băieţii, mă aştept la un joc vizibil îmbunătăţit faţă de partidele trecute. S-a îmbunătăţit şi comunicarea cu echipa fiindcă mulţi dintre băieţi înţeleg italiana. Meciul cu Universitatea are o altă miză faţă de cel din cupă, atunci când ne-am impus meritat şi chiar i-am felicitat pe jucători pentru cum au jucat", a spus Mandorlini.

Tehnicianul i-a luat apărarea atacantului Yssouf Kone, criticat de patronul Arpad Paszkany după meciul de la Vaslui. "Este normal ca după două luni de pauză să nu fie la potenţial maxim. Toţi aşteatpă de la el să marcheze, să joace spectaculos, dar lumea trebuie să aibă răbdare cu el. Cred că în scurt timp va reveni la forma cu care ne-am obişnuit", a apreciat acesta.

Mandorlini a lăudat şi evoluţia Unirii Urziceni, din Liga Campionilor, după ce a învins formaţia spaniolă FC Sevilla. "Am văzut meciul Unirii şi mi-a făcut o impresie foarte bună. A jucat împotriva unei echipe foarte puternice din Spania, care ar conduce detaşat în Primera dacă nu ar fi Barcelona şi Real Madrid. Unirea nu e totuşi principala contracandidată la titlu, sunt mai multe, aşa cum arată şi clasamentul", a spus italianul, care nu îi va putea folosi în faţa Universităţii pe Mureşan, Peralta şi Traore.

Partida CFR Cluj-Universitatea Craiova, din etapa a 15-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-28-2009 02:12 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut