Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-30-2009, 03:30 PM
Mesaj: #309
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Gabi Mureşan, vindecat în doar trei ore

Gabi Mureşan a jucat în meciul cu Craiova de sâmbătă, deşi acum câteva zile suferise o ruptură musculară. Explicaţia minunii: faimoasa farmacistă Marijana Kovacevici i-a injectat o substanţă care i-a regenerat zona bolnavă.

"Nu e deloc uşor de explicat cum a fost posibil. O ruptură musculară nu este o accidentare uşoară. În general, ai dureri, trebuie să faci tratament şi recuperare şi dacă nu te menajezi rişti să îţi complici şi mai tare situaţia. Eu m-am vindecat ca printr-un miracol, în doar trei ore!", a declarat ieri Mureşan pentru Click!.

El a precizat că persoana care l-a vindecat nu este nici vraci, nici vrăjitoare, aşa cum s-a scris prin ziare: "Este o femeie de 42 de ani, locuieşte la Belgrad, se numeşte Marijana Kovacevici şi este farmacistă. Metodele ei de tratament sunt avizate de Minis­­terul Sănătăţii din Serbia. Eu am fost la ea acasă, acolo mi-a făcut două şedinţe de tratament şi asta a fost tot. Miercuri am ajuns la ea, joi după amiază am ajuns înapoi la Cluj, vineri am făcut antrenament, iar sâmbătă am evo-luat în partida cu Craiova!", a menţionat Gabi Mureşan.

Tratamentul miraculos folosit de farmacista din Serbia implică un fel de gel şi un aparat cu curenţi electrici. Unii spun că substanţa pe care o foloseşte e o placentă, care regenerează zona bolnavă.

"O şedinţă durează cel mult o oră şi jumătate. Pe mine, după a doua m-a pus să fac nişte alergări şi mi-am dat seama că nu mă mai doare nimic. Marijana face miracole", a conchis apărătorul din Gruia.

Acesta a mai fost tratat de doctoriţa din Belgrad şi înaintea meciului cu Rapid, tot într-un timp rapid.

Anul trecut, când nu ştia de existenţa celei care l-a vindecat acum, Gabi Mureşan a stat cinci săptămâni din cauza unei rupturi musculare.

Farmacista a fost cinci zile la Cluj
În urmă cu câteva luni, Marijana Kovacevici a fost chemată în Ardeal de conducătorii lui CFR. Celebra farmacistă a onorat invitaţia şi a stat cinci zile la Cluj.

"I-am oferit cazare la cel mai luxos hotel şi i-am propus să o aducem definitiv în România", a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, care a luat-o pe doctoriţă şi în delegaţia clujenilor pentru meciul de la Praga, cu Sparta.

Marijana nu a oferit un răspuns concret la propunerea boss-ului din Gruia, pentru că are oferte şi din Anglia.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-30-2009 03:30 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut