Ştiri Poli Timişoara
12-01-2009, 10:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
"Vom juca ofensiv cu Ajax!"
Marian Iancu a prefaţat partida cu Ajax Amsterdam, din grupele Europa League, şi spune că obiectivul elevilor lui Sabău este să nu se facă de râs. Iancu a dat asigurări că timişorenii vor juca ofensiv şi că vom asista la o partidă spectaculoasă.
Finanţatorul bănăţenilor a mai spus că îşi doreşte o victorie a Stelei în meciul de la Tiraspol, pentru acumularea punctelor pentru coeficientul de ţară. "Obiectivul nostru principal a fost să acumulăm experienţă, să nu ne facem de râs, să adunăm puncte cât putem. Am avut parte de o grupă infernală, ştiam că ne va fi greu, suntem în obiectiv, chiar dacă calificarea e compromisă. La acest fapt a contat şi diferenţa de valoare, de experienţă, dar şi arbitrajul. Nu ştiu dacă o echipă românească va fi lăsată să acceadă în primăvara europeană în viitorul apropiat. Veţi vedea cu Ajax o altă echipă decât cea de pe Amsterdam Arena, vom juca mai ofensiv, va fi un meci frumos, păcat că e la ora 22:00, mă tem să nu ne afecteze ceaţa. Sper ca Steaua să învingă la Tiraspol, am certitudinea că o vor face, avem nevoie de puncte pentru coeficientul de ţară", a declarat Iancu la gsptv. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut