Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
12-03-2009, 08:05 PM
Mesaj: #326
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Atacă în papuci!

Atacantul Yssouf Kone a fost foarte relaxat la conferinţa de presă de aseară, fiind sigur că CFR va obţine victoria la Copenhaga, în grupa K a Europa League. Ivorianul a lăsat întreaga asistenţă cu gura căscată când a apărut la eveniment în papuci de casă.

Kone a fost luat imediat la ochi de ziariştii danezi, care au remarcat că ivorianul era încălţat în încălțăminte de casă. "Nu îmi voi folosi aceste ghete la meci! Dacă voi juca, voi fi obligat să înscriu, aceasta este datoria mea de atacant. Cert este că nu voi folosi aceşti papuci", a replicat imediat ivorianul.

Mureşan: "Îi batem pe danezi"
Pe de altă parte, mijlocaşul Gabi Mureşan va urmări pe Pro TV meciul din această seară, deoarece este suspendat. "Cred că putem să învingem la Copenhaga. Şanse mai sunt să ajungem în primăvară, dar depindem şi de celelalte rezultate. Cred însă că primordial în acest sezon pentru noi este Liga I, unde trebuie să luăm campionatul", a spus Mureşan.

Totul pe cartea atacului
Deşi se află pe ultimul loc în Grupa K a Europa League, clujenii nu capitulează. "Mai avem şanse mici să ne calificăm", a mărturisit Iuliu Mureşan. Astfel, tehnicianul italian Andrea Mandorlini este hotărât să înceapă meciul din această seară cu trei atacanţi în primul unsprezece! Mandorlini îi va arunca în luptă din primul minut pe Traore, Kone şi Dubarbier. Aceştia vor fi ajutaţi din linia mediană de Culio, Deac şi, surpriză, Andre Leao, de care patronul vrea să scape.

De remarcat că echipa din Gruia a obţinut singura victorie în Europa League cu Kone pe teren tot împotriva danezilor, scor 2-0, meci în care atacantul ivorian s-a accidentat grav, lipsind apoi de pe gazon două luni.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 12-03-2009 08:05 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut