Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
12-03-2009, 09:06 PM
Mesaj: #329
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Ricardo Cadu: "Deranjăm! Sîntem buni"

Căpitanul Cadu aruncă mănuşa şi anunţă un nou sezon bogat în trofee pentru CFR Cluj. Portughezul vrea o victorie în Danemarca.

Ricardo, gol cu Universitatea şi o victorie care a reconfirmat faptul că puteţi concura pentru titlu...
- A fost o satisfacţie uriaşă pentru că acest gol a venit tîrziu în timpul jocului. Aveam nevoie de victorie împotriva Craiovei, după insuccesul de la Vaslui. Bine că am cîştigat! Adversarii noştri trebuie să înveţe să şi piardă. La Vaslui am prins o zi mai slabă, iar ei au jucat foarte bine. I-am felicitat după meci, fără scandal, aşa e fair-play.

- Oltenii n-au făcut-o după partida din campionat.
- Sîntem obişnuiţi cu astfel de atacuri. Nu sîntem ţinuţi în braţe de arbitri, astea sînt prostii. În schimb, altul e adevărul. CFR deranjează! E greu de acceptat pentru mulţi faptul că în 3 ani 4 trofee s-au dus în afara Bucureştiului. Înainte de eventul Clujului, ora exactă se dădea numai la Bucureşti. Cred că apariţia CFR-ului a stimulat competiţia adevărată, dar şi un val de antipatie la adresa noastră. Sîntem buni şi asta deranjează.

- Multă lume spune că aţi devenit o echipă blazată, fără motivaţia după participarea în Champions League. Eşti de acord cu această afirmaţie?
- Nu e deloc aşa. V-am spus deja, victoria Clujului a generat o competiţie în adevăratul sens al cuvîntului. Am deschis un drum, pe care au călcat şi alte echipe din provincie. Vaslui, Timişoara, Braşov sau Urziceni au făcut investiţii, au adus jucători străini şi astfel a crescut valoarea campionatului. Uitaţi-vă cît de echilibrat e acest campionat şi îmi veţi da dreptate. Înainte ne luptam cu Steaua şi Dinamo, acum sînt 6-7 pretendente la titlu. Nu mai poţi cîştiga cu 5-0, lejer. Trebuie să munceşti serios pentru fiecare punct.

"Sînt un simplu jucător, nu schimb antrenori!"
- Ce a adus nou Andrea Mandorlini?

- Am mai lucrat cu italieni la Cluj. Nu e un antrenor defensiv. Dimpotrivă, deşi lucrează foarte mult tactic, o face mai atent la faza ofensivă. Ştie foarte mult fotbal şi e o persoană bună. Nu cred că vom avea probleme cu Mandorlini.

- Se spune că la CFR "gaşca portugheză" face legea în vestiar. Schimbă şi recomandă antrenori...
- Se încearcă să ni se facă o imagine proastă. Întrebaţi-l pe Andone, pe antrenorii sub comanda cărora am lucrat! Întrebaţi-i pe Stăncioiu, Panin, Mureşan, Culio sau Dubarbier dacă sîntem nişte influenţe negative asupra grupului! Ce, eu sînt Arpad Paszkany să schimb antrenori la CFR? Sînt căpitanul echipei şi nu preşedinte la CFR. Mă interesează să apăr interesele echipei şi nu doar interesele personale. De ce? Iubesc acest club, îmi place la Cluj, vreau să cîştig campionate şi banii pentru care muncesc.

- Eşti din 2006 la Cluj. Te gîndeşti la o nouă provocare în cariera ta?
- Nu în această iarnă. Mă simt bine aici şi vreau să cîştig un nou campionat cu CFR, e ambiţia mea. După terminarea acestui sezon mă voi gîndi la o nouă provacare, dar pînă atunci nu. Mi-ar plăcea la Benfica sau Porto, echipe care nu se refuză, dar mă interesează mai mult ceea ce am de făcut în prezent la Cluj.

2 goluri a marcat Cadu în acest campionat pentru gruparea feroviară
10 este media mingilor recuperate de Cadu

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 12-03-2009 09:06 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut