Ştiri Poli Timişoara
12-18-2009, 09:45 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Marian Iancu: "Am câştigat experienţă şi sunt mulţumit, deşi n-ar trebui să spun lucrul ăsta"
Prestaţia bănăţenilor a fost lăudată şi de patronul echipei, Marian Iancu, care le-a dedicat succesul locuitorilor oraşului Timişoara.
"Mă bucur pentru victorie, se vede că jucătorilor le-a prins bine discuţia avută cu mine după meciul de la Braşov şi au demonstrat că pot fi şi serioşi. Mă bucur că putem să le oferim şi noi o bucurie timişorenilor, în aceste zile în care se comemorează 20 de ani de la Revoluţie", a declarat Marian Iancu. "Am câştigat experienţă şi sunt mulţumit, deşi n-ar trebui să spun lucrul ăsta. Ne-am lovit de o grupă foarte grea şi lipsa de experienţă s-a văzut din plin", a mai afirmat patronul timişorenilor, care a ţinut să precizeze că nu este supărat pe Scutaru, pentru autogolul înscris. Marian Iancu a mai spus că toţi banii de la UEFA pentru rezultatele din faza grupelor vor reveni jucătorilor, urmând a fi împărţiţi de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, în funcţie de contribuţia fiecăruia. FC Timişoara a învins-o joi, în deplasare, pe Dinamo Zagreb cu scorul de 2-1, în ultima etapă a Grupei A din Liga Europa, şi a obţinut prima sa victorie din acest an în cupele europene. Timişorenii au marcat prin Bucur (67) şi Goga (84), dar şi prin Scutaru, care în minutul 80 a înscris un autogol. Clasamentul final al Grupei A: 1. ANDERLECHT 11p, 2. AJAX 11p, 3. Dinamo Zagreb 6p, 4. FC Timişoara 5p. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut