Ştiri Poli Timişoara
12-18-2009, 02:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Iancu: "Am ofertat un mijlocaş de creaţie din Liga I!"
Timişoara a încheiat cu capul sus o grupă destul de grea, în care s-a bătut cu Dinamo Zagreb, Anderlecht şi Ajax Amsterdam.
Chiar dacă echipa de pe Bega a terminat pe ultimul loc, victoria de la Zagreb, a salvat, cel puţin pentru patron, parcursul european. Marian Iancu este mulţumit că jucătorii săi au acumulat experienţă într-o competiţie grea şi spune că prin eliminarea Şahtiorului s-a reuşit o performanţă deosebită. "Sunt mulţumit pentru parcursul Timişoarei în Europa. Ne-am lovit de Şahtior, apoi de Stuttgart şi am avut o grupă foarte grea în Europa League. Le-a prins bine jucătorilor discuţia de după meciul cu Braşov.Acest succes a venit în inerţia meciului de sub Tâmpa. A fost un an complex pentru Timişoara. Tot ce ni se întâmplă este pe un trend ascedent. Poate nu întotdeauna creştem cât vrem.", a spus patronul de pe Bega la gsptv. Fotbaliştii vor fi răsplătiţi de patron. Toţi banii primiţi de la UEFA vor fi redirecţionaţi spre echipă: "Jucătorii vor primi banii de la UEFA pentru punctele obţinute în grupă" Se pune la punct strategia pentru retur La începutul săptămânii viitoare, patronul şi tehnicianul de pe Bega vor avea o întâlnire în care vor stabili tactica pentru retur: "Nu sunt supărat pe Scutaru pentru autogol. Jucătorul care a şutat era în off-side. Nu e meci în care să nu am probleme de genul ăsta. Abia luni sau marţi am o şedinţă cu Sabău şi atunci vom stabili ce vom face în retur. Vor fi câţiva jucători care vor fi împrumutaţi." Iancu a dezvăluit că a făcut deja o ofertă pentru un mijlocaş ofesniv care evoluează în Liga lui Mitică, dar a dezminţit că acesta ar fi Tameş, aşa cum s-a vehiculat: "Am ofertat un mijlocaş de creaţie din ţară. Sigur nu este Tameş, este un fotbalist sub contract, nu este liber." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut