Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
12-31-2009, 12:23 AM
Mesaj: #368
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Omul record

Cristian Panin a fost titular în toate partidele din campionat şi din Europa. "Secretul meu e echilibrul pe care mi-l dă familia şi viaţa extrasportivă fără excese", spune arădeanul.

Primul unsprezece al CFR-ului nu poate prinde contur fără Cristian Panin. La 31 de ani, fundaşul a fost titularizat în toate partidele de campionat, fiind integralist în 16 dintre ele. Mai mult, Panin a bifat toate minutele în Europa League. Arădeanul se laudă cu un record greu de egalat. "N-am mai pierdut un antrenament de 4 ani. Atunci, a trebuit să fac o pauză din cauza unei toxiinfecţii alimentare, după un cantonament în Austria. Sper să o ţin tot aşa şi să pot ajuta echipa de fiecare dată cînd se apelează la mine", a spus Panin.

Jucătorul de bandă a oferit şi o explicaţie pentru constanţa sa. "Ca sportiv, excesele te pot costa. Încerc să fiu atent la viaţa extrasportivă. Mă distrez doar cînd e cazul, adică în vacanţă, şi cu limită. Însă nu acest aspect e esenţial. Pe mine m-a ajutat mult echilibrul pe care mi-l oferă familia, liniştea pe care o găsesc întotdeauna acasă", a încheiat Panin.

540 de minute a bifat Cristian Panin în grupa din care au mai făcut parte PSV, Sparta şi FC Copenhaga

Mureşan: "Cine e Faisca?"
Preşedintele Iuliu Mureşan a declarat ieri că gruparea din Gruia nu e interesată de serviciile căpitanului Padovei, Vasco Faisca (29 de ani). "Nici nu ştiu cine e Faisca. M-a sunat şi un ziarist din Portugalia să mă întrebe de el. Nu-l vrea nici Mandorlini, am vorbit cu el", a declarat Mureşan. "Cu Faisca în defensivă m-aş simţi mult mai confortabil pe bancă. Ştiu ce poate şi că mă pot baza pe el", spunea Mandorlini duminică.

Vor peste două milioane
Italienii de la Napoli sînt convinşi că-l pot transfera pe Traore pentru 2 milioane de euro. Mureşan găseşte derizorie suma vehiculată în media italiană. "Există o singură ofertă pentru Traore şi nu e de la Napoli. Sînt într-adevăr 4 sau 5 echipe interesate de el. În nici un caz preţul corect nu e cel de două milioane de euro. Sîntem dispuşi să-l cedăm pe Traore în cazul în care vreun club va satisface pretenţiile noastre", a declarat preşedintele lui CFR.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 12-31-2009 12:23 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut