Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
01-13-2010, 08:10 PM
Mesaj: #384
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Nicolae Dică, Kasali Casal şi Cristi Bud au fost prezentaţi oficial

[Imagine: CFR.jpg]

Internaţionalul Nicolae Dică a declarat, miercuri, la prezentarea oficială ca jucător al liderului CFR Cluj, că este fericit fiindcă a reuşit să revină în România după o perioadă în străinătate mai puţin bună şi îşi doreşte să realizeze eventul.

"Sunt fericit că am revenit în România şi mai ales că am revenit la o echipă puternică. Sper să-mi fac treaba cât mai bine şi la final să iau eventul. Chiar mă gândeam înainte că am jucat opt ani de zile în România şi nu cred că am prins nici două jocuri în cupă, aşa că acum îmi doresc să câştig", a spus Dică, adăugând că nu îşi face probleme în ceea ce priveşte relaţia cu fanii: "Nu cred că va fi ceva pentru că şi Eugen, un fost jucător al Stelei, a jucat aici şi a fost iubit de public".

Transferat marţi din postura de jucător liber de contract, nigeriano-englezul Kasali Casal este entuziasmat că va evolua la fosta campioană a României. "Această ţară a avut mereu echipe în Liga Campionilor şi în celelalte competiţii europene. Eu am venit aici să ajung în Ligă, asta mi-am dorit de când am început fotbalul. Campionatul României este unul puternic, dar la final sper să fiu campion cu CFR", a spus fundaşul, care a evoluat ultima oară la Swindon Town şi care va purta numărul 87 la formaţia ardeleană.

Atacantul Cristi Bud, achiziţionat de la Gaz Metan Mediaş, susţine că nu este speriat de concurenţa din atac. "Nu îmi e teamă de competiţie, voi lupta pentru postul de titular, pentru că altfel nu aş mai fi semnat. Vreau să am evoluţii cât mai bune şi să marchez meci de meci", a opinat jucătorul care a semnat un contract valabil cinci ani.

Preşedintele Iuliu Mureşan consideră că toate cele trei transferuri vor fi folositoare pentru Andrea Mandorlini şi vor deveni piese importante în angrenajul echipei. "Pe Casal l-am remarcat anul trecut, ne-a plăcut determinarea sa. Am decis să-l aducem la Cluj după ce am văzut un meci făcut de el împotriva lui Portsmouth. Are nişte calităţi excepţionale şi vrem să-l creştem pentru a-l oferi fotbalului mare. Pe Bud am vrut să-l aducem de când evolua la Salonta, dar am ratat transferul, mă bucur însă că am reuşit să-l transferăm acum. Este un atacat pursânge şi a venit la CFR cu multă plăcere de ajuca, ceea ce este foarte important. Sper să fie unul dintre golgheterii echipei, cu cel puţin 10 goluri în retur", a opinat acesta.

Oficialul îl consideră pe Nicolae Dică drept înlocuitorul lui Eugen Trică în linia de mijloc, acolo unde CFR avea nevoie de un "număr 10". "Toată lumea îl ştie pe Dică, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aveam nevoie de un număr 10 aşa cum a fost Eugen Trică şi l-am găsit. L-am dorit de mai mult timp, am mai încercat să-l împrumutăm şi în trecut de la Catania, dar atunci nu s-a putut din diferite motive. Avem şi opţiune de cumpărare pentru el şi sper să-şi încheie cariera la CFR Cluj cu cel puţin 3 titluri câştigate", a precizat Mureşan.

Preşedintele liderului Ligii I a anunţat că vor mai fi transferaţi doi jucători, dar se va şi renunţa la o parte dintre actualii componenţi ai lotului, dezvăluind deja primele nume. "Cu Mara am discutat şi astăzi, până la urmă contractul său va fi reziliat. În schimb, cu Nuno Claro nu s-a luat nicio hotărâre deocamdată, dar e posibil să plece, are ofertă de la Alba Iulia, dar şi de la o echipă din Portugalia. Vom renunţa şi la Andre Leao, care e un băiat serios, dar nu a reuşit să se integreze", a spus Mureşan, adăugând că "Traore este singurul jucător de bază care are ofertă concretă, dar nu ne convine pentru că altfel nu mai era aici".

Patronul Arpad Paszkany a vorbit şi el despre lupta pentru titlu şi Cupa României, afirmând că îşi doreşte ca echipa lui Andrea Mandorlini să le câştige pe ambele. "Va fi un retur foarte greu. Este cel mai echilibrat campionat din ultimii 30 de ani pentru că şase-şapte echipe se luptă la titlu. Sper ca la final să luăm campionatul şi să păstrăm şi Cupa României în vitrina de trofee a clubului. Sper că jucătorii au învăţat din greşelile trecutului şi să trateze fiecare meci, indiferent de adversar, cu aceeaşi seriozitate. Ne aşteaptă 17 finale plus încă 3 în Cupă", a opinat omul de afaceri.

Paszkany a vorbit şi despre acuzele oamenilor din fotbal care susţin că CFR Cluj este favorizată de Federaţia Română de Fotbal. "Eram plecat din ţară şi nu ştiam că oficialii FRF se cazează la hotelul meu, dar nu cred că trebuie să se facă atâta scandal din cauza asta. În România sunt anumite persoane care nu se simt bine dacă nu apar pe prima pagină în ziare, cu declaraţii de scandal. Mulţi nu ne iubesc pentru că nu suntem aşa de guralivi, nu ieşim cu atacuri. S-a spus că am fost echipa cea mai avantajată în retur, lucru neadevărat. Eu am fost declarat persona non-grata în fotbal, pentru că am spus ceva la un moment dat despre arbitri. Cu Mircea Sandu m-am întâlnit de maximum cinci ori în viaţa mea şi mai mult pe la finalele Cupei", a conchis acesta.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 01-13-2010 08:10 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut