Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
01-16-2010, 01:55 PM
Mesaj: #386
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Andrea se bate cu Arsenal pentru Traore

Atacantul ivorian dorit de «tunari» nu vrea să plece de la CFR Cluj din cauza prietenei sale.

Lacina Traore este omul momentului în Gruia. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani, dorit cu insistenţă de Arsenal şi Napoli, are toate motivele să vrea să rămână la CFR. Iubeşte cu patos o tânără din Ardeal care i-a furat minţile.

Cine vrea să-l ia pe Lacina Traore de la Cluj întâmpină în mod sigur multe greutăţi.

Nu doar preţul dorit de şefii CFR-ului, peste 4 milioane de euro, le dă bătăi de cap. Pe lângă faptul că s-a ataşat foarte mult de coechipieri şi este văzut bine în Gruia, fotbalistul orginar din Coasta de Fildeş are şi un alt motiv pentru care nu s-a despărţi aşa uşor de România.

De mai bine de un an, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără din Cluj.

Andrea Szoke, studentă în anul doi la Universitatea Babeş-Bolyai la economie, este muza atacantului care a marcat în acest sezon atât în campionat cât şi în Liga Europa. Cei doi s-au cunoscut la sfârşitul lui 2008, la puţin timp după ce ivorianul a ajuns la Cluj.

Nişte prieteni comuni le-au făcut cunoştinţă şi de atunci sunt împreună. Lacina şi Andrea au dorit ca relaţia lor să fie undeva în umbră, motiv pentru care o bună perioadă de timp au preferat să-şi ascundă iubirea.

Nici acum cei doi nu se afişează peste tot împreună, de cele mai multe ori Traore fiind văzut în Cluj împreună cu colegii de la CFR sau cu amicii pe care şi i-a făcut în oraşul ardelean.

Andrea Szoke, studentă la Economie în Cluj, e prietena lui Traore de mai bine de un an

Are oferte din Anglia şi ItaliaTraore a marcat patru goluri în Liga 1 şi două în meciurile internaţionale disputate de CFR în Liga Europa.

Ivorianul a impresionat prin foţă, statură dar şi viteză, calităţile care i-au făcut pe oamenii de fotbal să-l compare cu Adebayor sau Kanu. „Tunarii" de la Arsenal dar şi italienii de la Napoli s-au arătat interesaţi de puştiul minune al clujenilor, însă până acum ofertele lor nu au fost pe placul şefilor din Gruia.

"Pentru noi nu este nicio surpriză explozia lui Traore. Ne aşteptăm să crească şi mai mult", a spus patronul Arpad Paszkany.

Click!

[Imagine: 5.jpg]

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 01-16-2010 01:55 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut