Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-03-2009, 12:09 PM
Mesaj: #7
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Războiul primelor

Ratarea titlului în sezonul trecut a schimbat radical strategia conducerii lui CFR. Fără racordul la banii din Champions League, clujenii au fost puşi în situaţia de a gestiona starea de tensiune apărută în lotul vişiniilor din cauza repetatelor întîrzieri la salarii. Jucătorii sînt nemulţumiţi că încasează cele mai mici prime de joc din ultimele sezoane. Clujenii au încasat cîte 5.000 de lei pentru fiecare dintre cele trei victorii obţinute pînă acum, chiar dacă una dintre ele a fost repurtată împotriva campioanei Unirea Urziceni. În conturile jucătorilor a intrat numai jumătate din sumă, restul banilor urmînd a le fi viraţi dacă Yssouf Kone şi compania vor termina turul pe locul 1. Pentru remiza din Ghencea, clujenii n-au fost recompensaţi.

Nici prima pentru calificarea în Europa League, 4.000 de euro, n-a întrecut aşteptările din vestiarul lui Conceicao, ştiindu-se faptul că CFR va primi de la UEFA 90.000 de euro pentru participarea în play-off şi 1 milion de euro pentru accederea în faza grupelor. "Vişiniii" s-au întîlnit cu Paszkany înainte de partida cu Gaz Metan Mediaş, însă finanţatorul nu le-a oferit explicaţii în legătură cu întîrzierile la plata contractelor. Finanţatorul CFR-ului aşteaptă ca FC Porto să vireze o parte semnificativă din suma pentru transferul uruguayanului Alvaro Pereira, 4,2 milioane de euro, pentru a-şi plăti jucătorii.

Kone versus Kone
Yssouf Kone a fost convocat pentru partida pe care Burkina Faso o va susţine sîmbătă, la Abidjan, împotriva Coastei de Fildeş. Atacantul îl va avea printre adversari şi pe mijlocaşul împrumutat de CFR la Internaţional Curtea de Argeş, Emmanuel Kone. Burkina Faso a pierdut meciul de pe teren propriu împotriva "elefanţilor", scor 2-3.

Wiland vine în Gruia!
Portarul Johan Wiland, dorit în trecut de CFR, va apăra poarta lui FC Copenhaga în partida de pe 17 septembrie. Titularul obişnuit al danezilor, Jesper Christiansen, s-a accidentat în derby-ul de duminică, împotriva lui Brondby (1-1), şi va lipsi cel puţin 5 săptămîni. Wiland a fost în discuţii cu CFR, însă "vişiniii" l-au preferat pe Lars Hirschfeld.

Ultimile noutăţi:
- Şedinţa de pregătire de ieri după-amiază a fost condusă de "secunzii" Baltazar şi Minteauan. Toni Conceicao a ajuns abia aseară, fiind plecat în Portugalia pentru a-şi vedea familia.
- Lacina Traore acuză dureri la genunchiul drept, pe care poartă un bandaj, după confruntarea cu Gaz Metan şi nu s-a antrenat ieri.
- Emil Dică nu s-a antrenat deloc, ieri, acuzînd dureri la spate. De asemenea, brazilianul Nei se resimte după meciul cu Gaz Metan şi nu a fost forţat.
- Ciprian Deac şi-a reluat pregătirile separat, cu mingea, după accidentarea la genunchiul drept din meciul cu Steaua, El va fi apt pentru următorul meci.

50.000 de euro va cîştiga fiecare titular al CFR-ului în cazul cîştigării campionatului

150.000 de euro va încasa un jucător al lui Poli pentru cîştigarea titlului


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-03-2009 12:09 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut