Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-03-2009, 09:32 PM
Mesaj: #8
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Duel în familie

Atacantul CFR-ului şi mijlocaşul împrumutat la Internaţional Piteşti, Emmanuel Kone, vor fi adversari sâmbătă în Burkina Faso - Coasta de Fildeş, decisiv pentru calificarea la Mondiale.

Foşti colegi la echipa clujeană şi prieteni buni, cei doi ivorieni vor încerca sâmbătă să îşi ajute fiecare echipa sa naţională să se califice la turneul final care va avea loc în 2010 în Africa de Sud. "Micul Kone", aşa cum este poreclit jucătorul noii promovate Internaţional Piteşti, îşi va scoate "colţii de fildeş" şi împreună cu starurile Drogba şi Toure vor încerca să lase naţionala Burkinei Faso acasă.

Viera îi face galerie lui Ema Kone
Duelul este aşteptat cu interes de fundaşul Diarrassouba Viera, care este de asemenea împrumutat pentru un an la Internaţional Piteşti. Acesta îi ţine partea lui Emmanuel Kone.

"Am vorbit cu Yssouf şi cu Ema şi mi-au spus că este un meci foarte important pentru ei. Amândoi snt prietenii mei, dar eu voi ţine cu naţionala Coastei de Fildeş, pentru că este ţara mea natală şi vreau să se califice la turneul final", mărturiseşte Viera. Acesta crede că duelul de sâmbătă va fi mai mult decât interesant.

"Sunt convins că atât Yssouf cât şi Ema vor face o partidă bună, pentru că sunt jucători valoroşi. Vor da totul pentru echipele lor", a mai spus Viera.

Conceicao a ratat antrenamentul
Antrenorul echipei din Gruia a absentat de la şedinţa de pregătire de aseară, prima de după meciul cu Gaz Metan. Conceicao va reveni azi la Cluj-Napoca, alături de Peskovici şi Cadu, care au lipsit de asemenea la antrenamentul de ieri. Altfel, Ciprian Deac a revenit la antrenamente, dar s-a pregătit separat aseară.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-03-2009 09:32 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut