Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-03-2009, 10:56 PM
Mesaj: #9
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Juniorul CFR-ist Calin Tiut s-a antrenat cu echipa mare

Jucatorii de la CFR Cluj s-au antrenat in aceasta dimineata pe stadionul CUG, din spatele complexului comercial Iulius Mall. Feroviarii si-au dat intalnire pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu", din Gruia, de unde au plecat cu autocarul spre stadionul CUG. La pregatirea jucatorilor de astazi a participat si portarul Calin Tiut, de la echipa de juniori a feroviarilor.

Antrenorul CFR-istilor, Antonio Conceicao, a inceput sa le dea indicatii jucatorilor imediat dupa ce acestia au intrat pe gazon.

La antrenamentul echipei au participat portarii Nuno Claro si Stancioiu, alaturi de Tony, Dubarbier, Traoe, Bus, Kone, Panin, Muresan, Dica, Peralta, Culio, Edimar, Dario Flores, Dani, Cadu, Leao, Borostean, Didi si Cabrera.

De pe gazon au lipsit insa Alcantara, care nu a revenit inca in tara dupa moartea tatalui sau, Mara, care este plecat la echipa nationala a Romaniei, si portarul Peskovic.

Jucatorii Dica si Nei s-au antrenat insa mai usor fata de restul echipei, pe marginea terenului, printr-o simpla alergare.

Atacantul Dubarbier s-a antrenat si el alaturi de colegii sau, dupa accidentarea suferita in ultimul meci contra lui Gaz Metan Medias.

Feroviarii vor desfasura un nou antrenament in aceasta seara.

CFR Cluj va disputa urmatoarea partida in deplasare, contra formatiei Pandurii Targu Jiu. Meciul, care conteaza pentru etapa a VI-a a Ligii I, se va juca in data de 12 septembrie.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-03-2009 10:56 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut