Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-04-2009, 03:21 PM
Mesaj: #10
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Ruiz Paşa

Aflat la Cluj, unde s-a întors pentru a fi alături de soţia sa care a născut un băieţel, Diego Ruiz nu a ratat ocazia să-şi salute foştii colegi şi să le transmită că le va ţine pumnii la meciurile din grupele Europa League.

Diego, ai devenit pentru prima dată tătic. Cum te simţi?
Sunt foarte fericit, nici nu pot descrie ce este în sufletul meu. Este un sentiment minunat pe care îl trăiesc alături de soţia mea. Mă bucur că şefii lui Kasimpasa m-au lăsat să vin la Cluj, fiindcă îmi doream tare mult ca soţia să nască aici. Am profitat de ocazie să mă văd şi cu foştii colegi, mai ales că nu am apucat să-mi iau rămas bun cum se cuvenea.

Cum e la noua echipă?
E bine, am început să mă obişnuiesc cu ţara. M-au ajutat şi colegii, dar cel mai de preţ ajutor e faptul că îl am alături şi pe Andre de Sousa. Din păcate, Kasimpasa, care este o echipă mică, nou promovată, are dificultăţi să obţină rezultate bune.

Îţi pare rău că ai fost împrumutat?
Normal. La CFR, se joacă la alt nivel, aici tot timpul se caută performanţe şi se luptă pentru a ajunge cât mai sus. Uite, acum au reuşit să se califice în grupele Europa League şi sunt sigur că vor lua din nou titlul. Sunt foarte fericit pentru toţi cei de la club. Din păcate, în Turcia nu pot să văd meciurile lor.

Apropo de Europa League, cum ţi se pare grupa CFR-ului?
Accesibilă. Cred că PSV Eindhoven este cea mai tare echipă, dar celelalte două sunt de talia CFR-ului. Sunt convins că echipa poate trece de grupa asta.

Îl laudă pe ivorianul Traore
Lacina Traore obişnuieşte să marcheze pe sfârşit de meci, la fel cum o făceai tu. Este el urmaşul tău?

Tot timpul am ştiut că Traore va deveni un adevărat jucător. Este talentat şi munceşte mult. Mă bucur că şi-a câştigat postul de titular şi mai ales că reuşeşte să dea goluri. Este un băiat bun şi merită.

Îţi doreşti să revii la Cluj după expirarea împrumutului?
Bineînţeles, însă acest lucru nu depinde de mine. Kasimpaşa are opţiune de cumpărare la anul şi, dacă vor decide să rămân la ei, nu am ce face. La Cluj însă, unde toată s-a purtat frumos cu mine, m-am simţit ca acasă şi m-aş întoarce oricând. Tocmai de aceea, profit de ocazie, ca să să le mulţumesc suporterilor pentru tot sprijinul şi celor de la club pentru ceea ce au făcut pentru mine.

1 an este durata împrumutului lui Diego Ruiz la echipa turcă Kasimpaşa

7 goluri a marcat Diego Ruiz pentru CFR Cluj în campionat şi în Cupa României


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-04-2009 03:21 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut