Ştiri Poli Timişoara
09-04-2009, 08:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Secretele lui "Gattuso"
Bourceanu a povestit cum a devenit un maratonist al fotbalului şi ce a făcut cu primii bani cîştigaţi pe teren.
Şochează, alergînd tot meciul. Cînd UEFA a publicat distanţele parcurse de jucători în Şahtior - Poli 2-2, Bourceanu a impresionat, cu 12,5 kilometri alergaţi în acel meci. Mijlocaşul Timişoarei a povestit ieri cum a început să joace fotbal şi cum s-a obişnuit să alerge un meci întreg. A început de copil, nefiind interesat de alte jocuri. A avut şi noroc. A fost folosit la o grupă de copii mai mari ca vîrstă, iar ambiţia de a nu fi mai prejos decît coechipierii săi l-a făcut să-şi depăşească limitele încă din copilărie. N-a avut jucării Aşa a ajuns să devină jucătorul determinant de azi, poreclit "Gattuso", care aleargă 90 de minute şi-şi hărţuieşte neîncetat adversarii. "Eu n-am avut maşinuţe şi alte prostii. Mingea de fotbal era jucăria mea. Nu-mi trebuiau decît adidaşi, minge şi la treabă! ![]() "Jucam pe ... postul Paştelui" Competiţia cu cei mari l-a călit. "M-a ajutat mult acest lucru, definindu-mă ca fotbalist, dar au fost şi aspecte negative: nu prea intram în echipă. Jucam pe postul de fundaş sau mijlocaş dreapta, dar cel mai des pe postul Paştelui. ![]() ![]() 4 meciuri a jucat Alex Bourceanu pentru Poli în acest sezon al Ligii 1, fiind integralist în toate 1 selecţie la naţională are Bourceanu, la meciul amical cu Croaţia, din februarie 2009, de la Bucureşti Încurajat de tată Alex Bourceanu s-a destăinuit şi a vorbit despre tatăl său Mijlocaşul Timişoarei spune că a fost susţinut mereu de tatăl său, Virgil Bourceanu, care a jucat la rîndul său fotbal. "Tata a jucat la nivelul diviziei C, dar era foarte leneş. ![]() Bourceanu: "Am fost debusolaţi" Gatusso a încercat să găsească explicaţia eşecului de la Alba iulia. Bourceanu a explicat ce s-a întîmplat în ultima deplasare de la Alba Iulia, scor 3-3. "Nu i-am luat peste picior. Dacă ne calificam în Champions League, poate ne lua puţin valul, dar aşa, nu a fost cazul. A fost o lipsă de reacţie din partea noastră. După ce ne-au dat gol, am intrat imediat la vestiare şi am fost puţin debusolaţi. A început repriza a doua şi am luat iar gol, iar de acolo s-au complicat lucrurile. Preferam să pierdem la Alba Iulia, dar să batem la Iaşi şi la Urziceni", a mai spus închizătorul lui Poli. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut