Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-06-2009, 12:34 PM
Mesaj: #15
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Pume de export

Fabbiani şi Prette valorează împreună 5 milioane de euro. Clujenii speră să-i vîndă pentru a-şi consolida bugetul.

Cristian Fabbiani şi Sanchez Prette au fost împrumutaţi în Argentina, la River Plate, respectiv Newell's Old Boys. Ambii sînt consideraţi elemente esenţiale pentru cele două grupări din Argentina. Clujenii speră ca cei doi să convingă în acest sezon pentru a-i ceda definitiv. Împrumutul Căpcăunului la River expiră în decembrie, iar gruparea la care mai joacă Ortega şi Gallardo trebuie să plătească "vişiniilor" 3 milioane de euro pentru un transfer definitiv. Newell's trebuie să achite CFR-ului 2 milioane de euro pentru drepturile federative ale mijlocaşului poreclit "El Cordobes".

Cele mai mari şanse de a rămîne în Argentina le are Fabbiani. Shrek a declarat în repetate rînduri că nu mai vrea să revină în România. Mai mult, după plecarea lui Falcao la Porto, Fabbiani nu mai are un concurent serios pentru postul său. "Dacă lucrurile vor merge bine sînt sigur că voi putea fi golgheterul lui River. Jucînd bine la River, pot ajunge sub comanda lui Maradona. În plus, îmi doresc foarte mult ca River să mă transfere definitiv la iarnă", a spus Fabbiani în presa din Argentina.

2,2 milioane de dolari a plătit CFR pentru aducerea lui Fabbiani de la Lanus

Vineri cu Pandurii

LPF a stabilit programul etapei a şasea din Liga 1. Astfel, CFR va juca vineri, în deschiderea rundei, la Tîrgu Jiu, împotriva Pandurilor, de la ora 20:00. Conceicao îşi doreşte prima victorie în deplasare din acest sezon şi nu-şi va menaja nici un jucător. După meciul cu Pandurii, CFR va debuta în grupele Europa League, pe 17 septembrie, împotriva danezilor de la FC Copenhaga.

"Fabbiani trebuie să se adapteze. Avem nevoie de un atacant care să se impună în careul adversarilor. El poate fi acela, are calităţile necesare" - Ariel Ortega, mijlocaş River


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-06-2009 12:34 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut