Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-07-2009, 10:37 AM
Mesaj: #16
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Didy: "Sînt gata"

Didy le-a mulţumit suporterilor pentru ovaţiile de la meciul cu Gaz Metan şi anunţă că e gata să revină în primul unsprezece al clujenilor.

Brazilianul Didy a fost impresionat de primirea pe care i-au făcut-o fanii la revenirea într-un meci oficial după aproape 10 luni de absenţă. Omul spectacol al "vişiniilor" e convins că va putea juca din nou fotbal la cel mai înalt nivel.

"A fost incredibil pentru mine să simt căldura fanilor, cînd am intrat pe teren în ultimele 10 minute ale partidei cu Gaz Metan. Mi-au dat o energie fantastică şi îmi pare rău că n-am reuşit să marchez pentru ei. Ar fi fost o revenire perfectă. De abia cînd m-au ovaţionat suporterii am realizat că s-a terminat coşmarul meu", a spus atacantul sud-american, care a formulat şi marea provocare a carierei sale. "Sînt sută la sută acum şi vreau să revin la nivelul maxim pe care l-am atins în anul în care CFR a realizat eventul. Întreruperea campionatului mi-a prins foarte bine. Sînt pregătit acum din toate punctele de vedere să-mi ajut echipa. Nu mai am dureri la genunchi. Au mai fost mici probleme musculare, inevitabile din cauza faptului că am stat mult timp departe de gazon, dar în rest mă simt foarte bine", a încheiat jucătorul care va împlini 27 de ani pe 10 septembrie.

"Nu pot să comentez faptul că nu sînt pe lista pentru Europa League. E decizia antrenorilor şi o respect" - Didy, atacant CFR

18 luni a lipsit Didy în total după accidentarea la genunchiul stîng din decembrie 2007 şi recidiva din octombrie 2008

Lîngă Alcantara
Fundaşul Hugo Alcantara a revenit ieri la Cluj şi va participa la antrenamentul de azi. Stoperul brazilian şi-a pierdut săptămîna trecută tatăl. "E foarte greu să pierzi o persoană importantă. Hugo trebuie să-şi revină. Îl vom ajuta, sîntem alături de el. E dureros pentru el, dar viaţa merge înainte. Va avea tot suportul nostru. Avem nevoie de Hugo, în teren", a spus Didy.

Bilanţ pozitiv
Didy e mulţumit de modul în care a început CFR actuala ediţie de campionat. "Am reuşit 10 puncte din 15, după 5 etape, deşi am jucat cu Unirea, în Ghencea şi pe Dinamo. E bine, ţînînd cont de faptul că am întîlnit adversari puternici şi am jucat şi în play-off-ul Europa League. Acum trebuie să batem la Tîrgu Jiu, ca să ne consolidăm poziţia în clasament. Deşi Pandurii ne-au încurcat tot timpul, eu am amintiri plăcute de acolo. Am cîştigat un meci cînd am intrat în poartă în ultimele minute", şi-a adus aminte brazilianul.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-07-2009 10:37 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut