Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-08-2009, 12:02 PM
Mesaj: #19
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Arpad Paszkany: "Bateţi tot!"

Arpad Paszkany a plătit o parte din restanţe dar a cerut un parcurs fără greşeală în campionat pînă la meciul cu Rapid din etapa a 10-a.

Clujenii îşi propun un stroc mărit în campionat. La 3 puncte de liderul supriză FC Braşov, CFR nu-şi mai permite prea mulţi paşi greşiţi, cu atît mai mult cu cît "vişiniii" nu au reuşit decît o victorie din confruntările cu Unirea, Steaua şi Dinamo. Arpad Paszkany le-a cerut jucătorilor să cîştige toate meciurile pînă la derby-ul feroviarilor, cu Rapid, din 17 octombrie. 12 puncte din patru partide, e calculul conducerii lui CFR. Programul pare accesibil: deplasări la Tîgu Jiu şi Bistriţa şi meciuri pe teren propriu cu Braşovul şi Poli Iaşi. Plus două confruntări în Europa cu FC Copenhaga la Cluj şi PSV, la Eindhoven.

Paszkany a plătit în aceste zile o mare parte din restanţele salariale ale jucătorilor, datorîndu-le în acest moment numai contractele pe luna august. Finanţatorul le-a pus însă în vedere colaboratorilor săi că nu mai vrea sincope în Liga 1, obiectivul principal al formaţiei din Gruia fiind cîştigarea titlului în 2010.

Programul CFR-ului:
Pandurii - CFR (11 septembrie)
CFR - FC Copenhaga (17 septembrie)
CFR - FC Braşov (20 septembrie)
Gloria Bistriţa - CFR (26 septembrie)
PSV - CFR (1 octombrie)
CFR - Poli Iaşi (4 octombrie)

Paszkany senior la antrenament!
La şedinţa de pregătire de ieri a asistat şi tatăl lui Arpad Paszkany, deşi acesta nu e o prezenţă obişnuită la antrenamentele clujenilor. Emil Dică şi Sergiu Buş s-au pregătit separat aceştia acuzînd accidentări mai vechi. Hugo Alcantara s-a antrenat normal, alături de colegii săi.

Mureşan îl apără pe Mara
Criticat pentru prestaţia din meciul cu Franţa, Bogdan Mara a fost încurajat de Iuliu Mureşan. "Să vedem de cine a fost criticat Mara, cine cu cine a văzut meciul. Bogdan e un jucător experimentat, are 32 de ani şi nu se lasă atît de uşor influenţat de astfel de atacuri. Am vorbit cu el, i-am urat baftă înainte de meci", a spus Mureşan.

Judoka CFR
Şedinţele de pregătire ale "vişiniilor" par o plăcere pentru portarii clujenilor. Bucuros de revederea cu Boris Peskovici, reîntors din ţara natală, unde a petecut cîteva zile cu soţia sa care i-a oferit un copil, Nuno Claro s-a luat la trîntă cu slovacul. Cei doi au oferit o repriză de judo pe cinste, supervizaţi de arbitrii Stăncioiu şi Horia Cîrlan. Apoi, portughezul Nuno Claro a sărbătorit victoria printr-un stînd în cap cu sprijin din braţe.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-08-2009 12:02 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut