Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-08-2009, 12:17 PM
Mesaj: #20
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
CFR plânge după Batin

Jucătorul împrumutat de clujeni un an de zile la UTA Arad l-a impresionat pe preşedintele Iuliu Mureşan, care se gândeşte deja să-l readucă în Gruia.

Nu au trecut decât patru etape din Liga a II-a şi Paul Batin a reuşit deja să-i uimească pe şefii de la CFR, care l-au împrumutat pentru un an de zile la "Batrâna Doamnă". Atacantul băimărean, care anul trecut a fost golgheterul seriei a VI-a a Ligii a III-a, a reuşit să înscrie deja şapte goluri în acest sezon, şase în campionat şi unul în Cupa României, iar preşedintele Iuliu Mureşan deja îl regretă. "Este un jucător bun, care am văzut că marchează multe goluri la noua sa echipă. Este foarte bine pentru că tocmai pentru acest lucru l-am împrumutat, să crească în evoluţii. Dacă marchează în continuare pe bandă rulantă poate reveni titular la CFR, chiar şi din iarnă", a anunţat Iuliu Mureşan.

"Îmi doresc să revin la CFR în iarnă"
Chiar dacă a fost împrumutat pentru un an la UTA, Batin speră ca evoluţiile bune pe care le are să îi facă pe oficialii CFR-ului să îl cheme mai repede înapoi la CFR. "Nu mi-am propus nici să ajung golgheter, nici un anumit număr de goluri, eu am plecat la UTA ca să-mi fac treaba şi sper ca prin evoluţiile mele să revin la CFR. Împrumutul este pentru un an de zile, dar mie mi-ar plăcea să mă întorc chiar mai repede, dacă se poate în iarnă. Ţin legătura cu oficialii de la CFR, care m-au felicitat pentru jocurile bune pe care le-am făcut", a dezvăluit Paul Batin.

7 goluri a marcat Paul Batin în toate competiţiile în acest sezon

1 gol a marcat Yssouf Kone în cele cinci etape scurse din Liga I


"Prima mea opţiune este CFR, dar, dacă nu voi avea loc să joc la Cluj, iar UTA promovează, mi-aş dori să rămân la Arad" - Paul Batin, atacant UTA Arad


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-08-2009 12:17 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut