Ştiri Gaz metan Mediaş
09-08-2009, 02:54 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Liga mută duminică meciul Gaz metan – Steaua
Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciul de la Mediaş, dintre Gaz metan şi Steaua, să nu se mai dispute sâmbătă seara, de la 20.45, ci o zi mai târziu, la 20.00.
Întâlnirea dintre Gaz metan şi Steaua, din etapa a V-a a Ligii I, nu va mai avea loc sâmbătă, cum era programat iniţial, ci o zi mai târziu, de la ora 20.00, a stabilit ieri Liga Profesionistă de Fotbal. "Această decizie a fost luată la cererea Antenei 1, postul care va transmite meciul în direct", spune directorul general al Gazului metan, Ioan Horoba. Altfel, antrneorul Cristi Pustai s-ar putea să-l aibă la dispoziţie, pentru întâlnirea cu gruparea din Ghencea, şi pe fundaşul Zarko Markovic şi mijlocaşul slovac Kubala, aceştia urmând să reintre, în aceste zile, în programul normal d epregătire, după accidentările care i-au ţinut departe de gazon în ultima perioadă. "Mă simt bine. Am început să fac alergări şi voi începe să mă pregătesc normal. Sper să pot să joc cu Steaua şi să câştigăm acest meci. Steaua nu e o echipă de speriat. Cu multă atenţie, o putem bate", spune Markovic. În ceea ce-l priveşte pe Kubala, acesta a efectuat un RMN care a scos la iveală faptul că nu este vorma de o accidentare serioasă la genunchi, iar aseară s-a antrenat alături de ceilalţi gazişti. În ceea ce-l priveşte pe Cristi Cigan, vârful de atac care, în trecut, a evoluat pentru Liberty Salonta, Dinamo, Sopron şi Atalanta, acesta va semna cu Gazul metan în cursul acestei zile. "Dacă totul decurge normal, mâine (n.a. astăzi) semnăm. Nu cred că vor fi probleme, Cigan e ca şi jucătorul nostru", a afirmat Horoba. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut