Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-10-2009, 02:52 PM
Mesaj: #29
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Didi, atacantul cu mănuşi

Fotbalistul care a adus ultima victorie în campionat pentru CFR Cluj contra Pandurilor îşi doreşte să înscrie din nou mâine, dar speră să nu mai fie nevoit să apere poarta "feroviarilor".

CFR Cluj nu a mai reuşit să "răpună" în campionat trupa condusă de Sorin Cârţu din octombrie 2007, iar omul care a reuşit ultima oară acest lucru este pregătit să întrerupă mâine seria neagră pe care "feroviarii" o au în faţa oltenilor. "Ar fi foarte frumos să învingem din nou, indiferent cine o să dea gol. Dacă vrem să luăm titlul, trebuie să batem peste tot. Mi-aş dori să joc în acest meci chiar şi câteva minute, iar dacă o să reuşesc să marchez o să fie cu atât mai frumos", mărturiseşte Didi, care a fost actorul principal al unei întâmplări mai puţin obişnuite în ultima victorie a CFR-ului în faţa Pandurilor.

"Ţin minte că am înscris unicul gol al partidei după o pasă a lui Semedo, iar pe final Stăncioiu a fost eliminat, iar noi nu mai aveam dreptul la schimbări. Iniţial trebuia să între în poartă Cadu, dar avea dureri la coaste şi nu a putut, iar atunci m-am dus la Andone şi i-am spus că eu am ceva experienţă ca goal-keeper, pentru că îmi plăcea să apăr când ieşeam cu prietenii în Brazilia să ne distrăm. Sincer, nu mi-aş mai dori să intru în poartă, pentru că este foarte greu. Am avut nişte emoţii incredibile atunci, pot să spun că mi-a fost chiar frică", îşi aminteşte Didi.

"Este foarte greu pentru un jucător care a lipsit atât de mult să înscrie la fel de multe goluri ca în trecut. Didi trebuie să-şi recâştige încrederea" - Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-10-2009 02:52 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut