Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-11-2009, 03:36 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-11-2009 03:36 PM de Sebi Raducu.)
Mesaj: #27
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Fostul magazioner a sponsorizat echipa cu un rând de echipament

Până să-şi sporească zestrea de puncte în clasamentul Ligii 1, jucătorii Ceahlăului şi-au completat ...magazia cu echipament. Ieri, înaintea plecării lotului spre Braşov, în vederea partidei de astă-seară, oficialii echipei pietrene au primit un nou rând de echipament. Sponsor al acestei idei a fost Gelu Crăcană, de ani buni cel mai înfocat suporter al Ceahlăului şi cunoscut acum ca ofiţer de presă în cadrul clubului. Un echipament complet (tricou, şort şi jambieri) costă 180 de lei, dar lotul Ceahlăului a primit drept cadou un set complet de 22.

"L-am dat cu dragă inimă pentru că pe primul plan, la mine, rămâne clubul de fotbal Ceahlăul şi mai apoi familia. Dar asta nu înseamnă că-i desconsider pe cei dragi mie. N-am bani mulţi, că pe toţi i-aş investi în echipa asta. Iar până să le dau băieţilor acest rând de echipament, am mai contribuit la imaginea formaţiei noastre în multe cazuri", spune Gelu Crăcană.

Fost magaziner al clubului, dar acum patron al magazinului cu articole sportive de la stadion, acesta îşi varsă întreg profitul în vistieria grupării sale preferate.

"Nimic nu iau acasă, nici măcar de-o cărămidă. Şi poate că sunt singurul dintre angajaţii clubului care nu primeşte bani, suplimentar, pentru fiecare punct câştigat al echipei noastre. Tot ce câştig prin club, returnez echipei", mai spune Crăcană.

Cea mai mare bucurie a fanaticului Ceahlăului ar fi aceea ca noul echipament să aducă favoriţilor lui numai victorii în meciurile oficiale. Până să-şi vadă împlinit visul, Gelu Crăcană mai are ceva de făcut: să insereze numerele şi numele sponsorilor pe echipamentul pus la dispoziţia clubului. Managerul Florin Marin îşi doreşte ca elevii săi să joace chiar astă-seară în noul echipament, pe terenul liderei Ligii 1. Numai că echipamentul nou al echipei mai trebuie şi sfinţit. Prima variantă în respectiva idee ar fi Biserica Neagră din Braşov. Dacă timpul nu va permite şi rezolvarea acestei situaţii, atunci varianta rămâne să fie pusă în practică la următorul meci de "acasă", cu Gloria Bistriţa.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-11-2009 03:36 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut