Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-16-2009, 06:18 PM
Mesaj: #50
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Conceicao: "Obiectivul nostru e clar, trebuie să câştigăm meciul cu FC Copenhaga"

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, miercuri, că doar victoria l-ar mulţumi în partida cu FC Copenhaga, iar jucătorii sunt conştienţi de asta mai ales după înfrângerea cu Pandurii din campionat.

"Obiectivul nostru e clar, trebuie să câştigăm meciul cu FC Copenhaga. Vom întâlni o echipă bine structurată, aşa că trebuie să fim echilibraţi, să ne apărăm şi să atacăm la fel de bine. E singura cale pentru a învinge. Adversarii sunt foarte bine pregătiţi pentru că vin din preliminariile Ligii Campionilor", a spus Conceicao.

Portughezul susţine că jucătorii sunt motivaţi pentru jocul de joi şi afirmă că nu se teme că ar putea fi demis în cazul unui eşec. "Atmosfera din lotul nostru e foarte bună, chiar dacă am pierdut meciul cu Pandurii. Jucătorii nu sunt demoralizaţi şi vor să lupte pentru obiective. Mobilizarea poate fi mai mare într-un astfel de joc. În ultimele partide am ratat mult şi trebuie să reparăm acest lucru. Cât despre presupusa demitere în cazul unei înfrângeri, vă spun că sunt obişnuit cu astfel de momente, mai ales aici în România. Mai mult nu vreau să comentez", a opinat acesta.

Partida CFR Cluj-FC Copenhaga din Grupa K a Ligii Europa se va disputa joi la ora 22:00 pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-16-2009 06:18 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut