Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-17-2009, 04:01 PM
Mesaj: #55
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Mara: "Batem cu 2-0!"

Mijlocaşul din Gruia este sigur de victorie în partida de azi, chiar dacă se aşteaptă la o replică aprigă din partea danezilor.

Bogdane, iată că a venit şi primul meci din Europa League. Cum crezi că va fi?
Am studiat adversara de mâine (n.r. azi) şi pot spune că FC Copenhaga este o echipă puternică. Cu toate acestea, noi nu ne gândim decât la victorie. Este un meci foarte important, aşa că aşteptăm şi sprijinul fanilor.

Care sunt punctele forte ale echipei daneze?
Linia de atac e foarte bună. N'Doye, care joacă la fel de bine ca şi fratele său, şi Almeida vor fi principalele ameninţări pentru poarta noastră. Eu sper să le putem contracara jocul, şi al lor, şi al celorlalţi danezi, şi să câştigăm.

Antrenorul lor, Stale Solbakken, a spus că sunteţi cea mai tare echipă din grupă. Eşti de acord cu el?
Eu sper doar să-i confirmăm vorbele şi să arătăm pe teren că suntem cei mai puternici din grupă. Mai important este însă rezultatul, care cred că va fi 2-0 pentru noi.

Duminică jucaţi cu Braşovul, joia viitoare în Cupă, apoi iar în campionat. Veţi putea rezista să jucaţi din trei în trei zile?
Programul este într-adevăr greu, dar avem un lot valoros şi destul de numeros şi nu trebuie să ne facem probleme. Cred că putem face faţă pe toate fronturile, în campionat, Cupa României şi Europa League.

Danezii sunt recompensaţi pentru victorie cu filme erotice. Vouă ce v-au promis şefii?
Mi se pare foarte amuzant, este un mod inedit şi ciudat de a-i premia. Noi nu ne gândim însă la bonusuri, important este să câştigăm. Voi păşi cu dreptul în teren şi sperăm să avem noroc.

"Ne aşteaptă o partidă dificilă, dar avem avantajul că jucăm acasă şi vor fi alături de noi suporterii. Un 1-0 pentru noi este suficient" - Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-17-2009 04:01 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut