Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-17-2009, 04:06 PM
Mesaj: #56
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Fotbaliştii CFR-ului joacă pe gratis!

Iuliu Mureşan a mai luat o măsură pentru a face economie, după ce zilele trecute decisese să le reducă contractele cu 50%.

Deşi după calificarea în grupe, şefii CFR-ului au declarat că îşi vor recompensa jucătorii pentru fiecare victorie, ieri, aceştia s-au răzgândit şi au anunţat că se va premia numai calificarea în "16"-imi. "Aşa cum am anunţat încă de la început, obiectivul nostru este să ieşim din grupe. Nu premiem victoria, doar calificarea în primăvara europeană", a anunţat preşedintele Iuliu Mureşan, care vrea să înceapă parcursul în Europa League cu dreptul.

"Va fi un meci greu pentru noi cu FC Copenhaga, o echipă foarte puternică. Asta nu înseamnă că nu putem face o partidă bună şi să câştigăm. Un 1-0 ar fi suficient", a mai spus preşedintele clujenilor.

Credit pentru Conceicao
Înfrângerea din etapa trecută cu Pandurii a dat curs zvonurilor conform cărora Conceicao este în pericol de a-şi pierde postul şi că o înfrângere cu danezii i-ar fi fatală. Mureşan îl linişteşte pentru moment pe antrenorul lusitan: "Conceicao nu depinde de meciul cu Copenhaga, dar vom face o analiză după câteva etape şi vom vedea la iarnă ce se va întâmpla. El rămâne aici pentru că este un antrenor bun şi foarte serios".

Alte decizii financiare luate de şefii din Gruia
* Reducerea cu 50% a contractelor tuturor jucătorilor. Diferența se va încasa doar dacă CFR iese campioană
* 50% din valoarea primelor de joc în Liga I se vor încasa numai dacă se va câştiga campionatul

Bogdan Mara: "Batem cu 2-0!"
Mijlocaşul Bogdan Mara este conştient că echipa lui nu va avea viaţă uşoară cu danezii de la FC Copenhaga, dar este sigur că se va bucura la finalul partidei alături de fani. "Este un meci foarte important pentru noi, sperăm să începem cu dreptul, dar suntem conştienţi că va fi o partidă foarte grea. Sper să batem cu 2-0", a spus Mara.

Au vândut 10.000 de bilete
Chiar dacă în primele zile când au fost puse în vânzare tichetele pentru partida din această seară fanii CFR-ului nu s-au înghesuit la casele de bilete, "feroviarii" au reuşit să vândă totuşi până ieri aproximativ 10.000 de tichete. În această seară, în tribunele din Gruia sunt aşteptaţi şi în jur de 50 de suporteri ai celor de la FC Copenhaga.

Stale Solbakken: "CFR este foarte puternică"
Tehnicianul lui FC Copenhaga, Stale Solbakken, ştie că va avea parte de un meci greu, dar spune că echipa sa nu a venit la Cluj să se predea. "Avem în faţă un adversar puternic. Suntem pregătiţi pentru orice. Va fi o grupă grea, dar noi am venit să câştigăm, deoarece orice punct luat afară e foarte important în această grupă", a declarat Solbakken.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-17-2009 04:06 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut