Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-19-2009, 03:18 PM
Mesaj: #69
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Să nu păţim ca după Roma!"

Victoria cu FC Copenhaga nu l-a "îndulcit" pe Arpad Paszkany, care le-a atras atenţia fotbaliştilor că nu este pe deplin mulţumit de jocul echipei. "Nu vă îmbătaţi cu această victorie, duminică vreau să văd ce puteţi" a fost mesajul bossului din Gruia.

Debutul cu dreptul în Europa League l-a făcut să zâmbească pe Arpad Paszkany, însă patronul clujenilor şi-a adus aminte de greutăţile pe care CFR le întâmpină în Liga I şi l-a chemat imediat lângă el pe Iuliu Mureşan. "Te rog să le transmiţi băieţilor că duminică este adevăratul examen. Atunci vreau să văd de ce sunt în stare. Înainte de partida cu Braşovul, o să am şi eu o discuţie cu ei", i-a spus Arpi preşedintelui său. De unde această îngrijorare a patronului? Paszkany se teme că "feroviarii" ar putea să cadă în capcana de anul trecut, când au început cu o victorie pe "Olimpico", în Liga Campionilor, iar la final au terminat pe ultimul loc în grupă şi au ratat şi titlul în Liga I. "O să am un dialog în vestiar cu ei, ca de la bărbat la bărbat, pentru că nu vreau să se întâmple ca anul trecut, după victoria de la Roma, când am pierdut aproape tot. Sper ca acest succes cu FC Copenhaga să nu îi îmbete, pentru că duminică este adevăratul test", a spus Arpad Paszkany după partida cu danezii.

"Nu-mi place să fiu omul cu biciul"
Patronul echipei de pe malul Someşului spune că măsurile financiare drastice din ultima perioadă de la CFR au fost un lucru necesar. "Încă de la începutul sezonului jucătorii ştiau că nu o să încaseze bani pentru victoriile din grupele Europa League, ci doar la calificare. Nu a fost o surpriză pentru ei acest lucru. Îmi pare rău că trebuie să dau cu bâta, nu-mi place acest rol, dar uneori trebuie să iei măsuri dure, pentru că la CFR vrem performanţă", a mai precizat Arpad Paszkany.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-19-2009 03:18 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut