Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-19-2009, 03:19 PM
Mesaj: #70
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Trei cluburi mari din Europa au pus ochii pe Traore!

După prestaţia din partida cu FC Copenhaga, atacantul de 19 ani al clujenilor a intrat în vizorul mai multor cluburi din Europa. Traore se ambiţionează şi vrea să le arate tuturor că este un jucător de valoare.

Victoria din partida cu FC Copenhaga nu a fost un câştig numai pentru "feroviari", ci şi pentru tânărul Traore, al cărui gol spectaculos l-a pus deja pe lista unor cluburi cu renume din Europa. Preşedintele Iuliu Mureşan a dezvăluit imediat după meci că ivorianul le-a trezit interesul scouterilor prezenţi în tribune, însă anunţă că nu va renunţa uşor la el. "Traore este un adevărat câştig, un atacant de clasă. Deja trei cluburi mari s-au interesat de el, dar nu vrem să-i dăm drumul atât de repede. Trebuie să îşi facă datoria pentru CFR", a declarat Mureşan.

Entuziasmat de prima reuşită într-o competiţie europeană, Lacina Traore nu se gândeşte la alte echipe şi promite că va da gol şi în următoarele partide din grupă. "Nu ştiu nimic de interesul vreunui club, dar eu joc acum pentru CFR şi vreau să fac performanţe aici. Mă simt foarte bine şi mă bucur că am reuşit primul meu gol în Europa League. Sunt într-o formă foarte bună şi voi munci mult mai mult de acum înainte. Vreau să îmi ajut echipa cât pot de mult şi să dau gol şi în partida de la Eindhoven", spune atacantul vişiniilor.

A jucat şi pentru Kone
Aruncat în luptă în a doua jumătate a partidei după accidentarea lui Yssouf Kone, Traore mărturiseşte că a intrat pe teren cu gândul la prietenul său. "Îţi dai seama că am fost foarte afectat când am văzut ce i s-a întâmplat lui Yssouf. Am jucat şi pentru el şi mă bucur că am făcut o treabă bună. Antrenorul Conceicao m-a felicitat la sfârşitul meciului", se mândreşte atacantul.

"Traore este un jucător care promite, dar trebuie să avem răbdare cu el. Trebuie să muncească mult ca să ajungă acolo unde îşi doreşte clubul" - Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj

3 goluri a marcat Lacina Traore în acest început de sezon, în Liga I şi în Europa League

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-19-2009 03:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut