Chestionar: Cine se califică?
Gaz metan Mediaş
CSM Râmnicu-Vâlcea
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: Gaz metan Mediaş - CSM Râmnicu-Vâlcea
09-22-2009, 05:55 PM
Mesaj: #3
RE: Şaisprezecimi: Gaz metan Mediaş - CSM Râmnicu-Vâlcea
Jandarmi sibieni la Gaz metan – CSM Rm. Vîlcea

Aproximativ 30 de jandarmi vor asigur măsurile de ordine şi siguranţă publică cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele Gaz metan Mediaş şi CSM Rm. Vîlcea. Meciul, arondat programului Cupei României la fotbal, este considerat a fi unul cu grad de risc scăzut şi se va desfăşura în această după-amiază pe Stadionul "Gaz metan", de la ora 16.00. Jandarmeria solicită spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului.

"Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu vor acţiona cu preponderenţă pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice în zona stadionului, evacuarea din arena sportivă a unui grup de participanţi, în situaţia în care, prin faptele săvârşite de către aceştia, se pune în pericol siguranţa desfăşurării competiţiei sportive, la solicitarea persoanelor în drept pentru intervenţia forţelor de ordine şi intervenţia pentru restabilirea ordinii publice în arena sportivă atunci când se constată că, în urma producerii unor acte de violenţă, este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi", ne-a declarat locotenentul Alexandru Costea, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sibiu.

Pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, la această partidă jandarmii sibieni vor acţiona împreună cu Poliţia Municipiului Mediaş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu - Detaşamentul Mediaş şi cu angajaţii Ippon Security Mediaş.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Şaisprezecimi: Gaz metan Mediaş - CSM Râmnicu-Vâlcea - Sebi Raducu - 09-22-2009 05:55 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut