Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-22-2009, 06:55 PM
Mesaj: #75
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Jindra: "CFR e favorita grupei"

Ales Jindra a fost impresionat de meciul de debutul al lui CFR Cluj în Europa League. Mai mult, cehul o creditează pe PSV Eindhoven, viitoarea adversară a "vişiniilor" în Europa League, cu a treia şansă la calificare.

Domnule Jindra, săptămâna trecută aţi revenit la Cluj, la meciul cu Copenhaga. Ce părere v-aţi făcut?
Sincer, am fost surprins de nivelul foarte ridicat al jocului prestat de fosta mea echipă. Cei de la Sparta Praga, care m-au trimis la meci, au de ce să fie îngrijoraţi.

Apropos, cu ce vă ocupaţi de când aţi plecat de la Cluj?
Sunt antrenor-jucător la o echipă de amatori din Germania, dar am primit de curând o ofertă de antrenor principal de la un club profesionist.

Revenind la CFR. s-a schimbat mult echipa de când aţi plecat dvs.?
Nu s-a schimbat aproape deloc. Primul unsprezece din meciul cu danezii a fost cam acelaşi şi pe vremea mea, ceea ce este un lucru foarte bun pentru CFR. Înseamnă că este continuitate şi acesta este un avantaj.

Grupa de Europa League cum vi se pare?
Sunt patru formaţii de nivel apropiat şi fiecare poate să treacă de grupe. Deznodământul va depinde mult de forma fiecărei echipe în zilele în care se joacă meciurile.

Antrenorul lui FC Copenhaga a spus că CFR este cea mai tare echipă din grupă. Sunteţi de acord?
Din ce am văzut după prima etapă a acestei grupe, lupta la calificare se va da între CFR şi Sparta Praga. După părerea mea, PSV, o echipă puternică, este adevărat, are doar şansa a treia. La Praga a egalat cu noroc pe final. Tocmai de aceea cred că CFR poate bate la Eindhoven. Oricum, dacă nu pierde acolo, CFR devine favorita grupei.

CFR joacă pe trei fronturi. Nu e un dezavantaj?
Toate echipele au acelaşi program, aşa că nimeni nu este dezavantajat sau avantajat. După părerea mea, pentru CFR e important să-l recupereze pe Yssouf Kone pentru meciul cu Eindhoven. Ar fi o pierdere pentru ei dacă el nu ar juca în Olanda, deşi Traore a arătat că poate fi o soluţie bună în atac.

Poate CFR să se câştige titlul în Liga I în acest sezon?
Au trecut puţine etape şi este prea devreme să se vorbească despre o favorită la câştigarea titlui în Liga I. Sigur că CFR este una dintre echipele care pot reuşi acest lucru în acest sezon.

"Mi-aş dori ca CFR şi Sparta Praga să treacă împreună de grupele Europa League" - Ales Jindra, fost antrenor principal CFR Cluj

5 meciuri a antrenat cuplul Jindra - Uhrin jr. pe CFR Cluj

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-22-2009 06:55 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut