Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-22-2009, 07:27 PM
Mesaj: #64
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Cebotaru vrea victorii în următoarele partide

Eugeniu Cebotaru a fost primul dintre componenţii Ceahlăului care a ţinut să-şi readucă echipierii cu gândul la viitoarele partide oficiale, de maximă importanţă. Internaţionalul basarabean al Ceahlăului şi-a îndemnat coechipierii să uite repede de euforia şi succesul din partida cu Gloria Bistriţa.

"Ne-am bucurat, mult, cu toţii, de primul succes reuşit pe terenul propriu, în acest campionat de primă ligă. Nu putea întârzia prea mult. Dar de-acum, trebuie să ne pregătim pentru celelalte două meciuri din programul de trei, anunţate într-o săptămână. Vom fi foarte solicitaţi, dar numai cu sacrificii putem ajunge departe în ochii tuturor", mai spune mijlocaşul Cebotaru.

Basarabeanul nu concepe ca împreună cu restul colegilor de vestiar să nu obţină calificarea în actul superior al Cupei României. Dar un obiectiv aparte pentru "Ciobi", îl semnifică şi meciul de la Iaşi, derby moldav în care ai noştri gândesc să răzbune seria ultimelor rezultate nefavorabile şi să se întoarcă neînvinşi din Copou. "Numaidecât trebuie să scoatem puncte din acel meci", a conchis Eugeniu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-22-2009 07:27 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut